Gündem Söz dizisi 3. yeni bölümünde Yavuz'u bekleyen sürpriz ne?

Söz dizisi 3. yeni bölümünde Yavuz'u bekleyen sürpriz ne?

16.04.2017 - 14:39 | Son Güncellenme:

Söz dizisi yeni bölüm ile ekrana kilitleyecek. Pazartesi akşamlarının merakla beklenen Söz dizisinde Erdem Yarbay, düşen helikopterden sağ kurtularak silah tüccarının peşinden bir mağaraya sığınacak. Söz yeni bölüm fragmanlarında bol aksiyonlu sahneler dikkat çekiyor.

Söz dizisi 3. yeni bölümünde Yavuzu bekleyen sürpriz ne

Söz'ün 3. bölüm fragmanları yayınlandı. Söz dizisinin yeni bölümünde Yavuz'un gerçekleştirilen düğün hakkındaki olumsuz şüpheleri gerçek mi çıkacak? Pazartesi akşamlarının merakla beklenen dizisi Söz'ün 3. bölüm fragmanları ve özeti yayınlandı. Peki Söz dizisinin yeni bölümünde Erdem Yarbay'ı bekleyen sürpriz nedir? Yapımcılığını Tims&B Productions’ın, senaristliğini Ethem Özışık’ın, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği yapım Söz 2. yeni bölümü yayınlandı. Başrollerini Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Serhat Kılıç, Çağan Atakan Arslan ve Eren Vurdem’in paylaştığı, Söz dizisi yeni bölümüyle yarın akşam saat 20:00'de ekranlarda olacak.

Haberin Devamı

SÖZ DİZİSİ 3. BÖLÜM FRAGMANI

SÖZ DİZİSİ 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI

SÖZ DİZİSİ 3. BÖLÜM ÖZETİ

Düşen helikopterden sağ kurtulan Erdem Yarbay, uluslararası silah tüccarının peşinden bir mağaraya sığınır. Sığındıkları mağarada onları büyük bir sürpriz beklemektedir. Köyde gerçekleşecek bir düğünün hazırlıkları başlar. Yavuz, bu düğünün masum olmadığı yönünde şüphelere sahiptir. Acaba Yavuz şüphelerinde haklı çıkacak mıdır?