Gündem Söz dizisi 8. son bölümü ile nefesleri kesti

Söz dizisi 8. son bölümü ile nefesleri kesti

22.05.2017 - 09:14 | Son Güncellenme:

Söz dizisi 8. bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Star TV'nin sevilerek izlenen dizisi Söz dizisinde Yavuz, Çolak’ın yaptığı bombayı durdurmak için hayatını ortaya koydu. Söz dizisi 9. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Söz dizisi 8. son bölümü ile nefesleri kesti

Söz dizisi 8. yeni bölümde Çolak, Karabayır’da sonuçları felaket olabilecek biyolojik bir bomba patlatmak için harekete geçiyor.

Haberin Devamı

SÖZ DİZİSİ 8. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Çolak'ın öncelikli hedefi Aydan’ı ve tüpleri ele geçirmektir. Bahar ve Yavuz’un arası davette yaşananlardan sonra iyice gerilir. Hafız, hastane yatağında eli kolu bağlı şekilde durmaktan bunalmıştır. Time yardımcı olmak istemektedir. Aradığı fırsat ayağına gelir. Davetteki tetikçi ile Eylem arasındaki ilişki araştırılmaya başlanır. Tetikçi, büyük bir sırrı barındırmaktadır. Yavuz, Çolak’ın yaptığı bombayı durdurmak için hayatını ortaya koyar ve ölüm ile burun buruna gelir.

SÖZ DİZİSİ 8. BÖLÜM FRAGMANI

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, ssenaryosu Ethem Özışık’a ait olan “SÖZ” her Pazartesi Star’da! Ön hazırlıkları 1 yıl süren ‘SÖZ’ de kıdemli üsteğmen ve tim komutanı Yavuz rolünü başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırırken; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını, Atakan Arslan, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Volkan Uygun, Oktay Samurkaş canlandırıyor.