Gündem Söz dizisi yeni sezona birinci girdi! Söz dizisinin 14. bölüm fragmanı da yayınlandı!

Söz dizisi yeni sezona birinci girdi! Söz dizisinin 14. bölüm fragmanı da yayınlandı!

18.09.2017 - 11:17 | Son Güncellenme:

Söz yeni sezon ilk bölümü ile Pazartesi akşamı izleyicisiyle buluştu. Söz dizisinde görevden alınan Tim, sivil hayata dönerken terör saldırıları da devam ediyordu. Heyecanın dorukta olduğu Söz dizisinin merakla beklenen 14. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Öte yandan Söz dizisi yeni sezon ilk bölüm başarısıyla zirvenin sahibi oldu.

Söz dizisi yeni sezona birinci girdi Söz dizisinin 14. bölüm fragmanı da yayınlandı

Söz dizisi sezon finalinde Üsteğmen Yavuz, sınırı geçmek pahasına dahi olsa Çolak'ı yakalamak için elinden geleni yapmıştı. Çolak'ı korkunç bir eylemi hayata geçirmek üzereyken ele geçiren Üsteğmen Yavuz, çabalarının meyvesini büyük bir tehlike atlatsa da almıştı. Yeni sezon ilk bölümde Söz dizisinin kahramanlar Özel Kuvvet timi yaşanan olayların ardından görevlerinden uzaklaştırılmalarına rağmen ülkede yaşanan terör olaylarına sırt çeviremez ve Vatan'a verdikleri Söz'ü yerine getirmek için harakete geçti.

Haberin Devamı

SÖZ 14. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SÖZ YENİ SEZONA BİRİNCİ GİRDİ!

Söz, birinciliğe kaldığı yerden devam ediyor. Tüm kategorilerde birinci olan Söz, 13. Bölümüyle Pazartesi akşamın en çok izlenen dizisi oldu.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı ve senaryosu Ethem Özışık’a ait olan SÖZ, dün gece 13. Bölümü ile yeni sezona güçlü bir giriş yaptı.

Temponun son sahneye kadar düşmediği bölüm ile hem ekran başında hem de sosyal medyada seyirciden tam not aldı.

Söz dizisi yeni sezona birinci girdi Söz dizisinin 14. bölüm fragmanı da yayınlandı

Söz, heyecan dolu yeni sezon ilk bölümüyle Tüm Kişiler kategorisinde 8,36 izlenme oranı %24,03 izlenme payı, AB kategorisinde 6,83 izlenme oranı, %19,18 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde 7,26 izlenme oranı %20,11 izlenme payı alarak dün gecenin en çok izlenen yapımı oldu.

Haberin Devamı

Dizi, #YeniSezondaSöz etiketi ile dün akşam sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi, uzun süre listedeki birinciliğini korudu.

Tim, geri döndü!

Görevden alındıktan sonra sivil hayata dönen Tim’in günleri askerlik özlemiyle geçmektedir. Terör saldırıları ise hala devam etmekte, gelen acı haberler ülkeyi yasa boğmaktadır. İnzivaya çekilmiş olan Yavuz, Çolak’ın avukatından gelen bir haberle harekete geçer. Tim’in de Yavuz’a katılmasıyla birlikte kendilerini büyük bir terör eyleminin ortasında bulurlar. Bu eylemin sonucunda ise onları büyük bir sürpriz beklemektedir.

Yapımcılığını TIMS&B’nin , üstlendiği “Söz” her Pazartesi 20.00’de Star’da.