Gündem Su parkı havuzunda nikah, kaydırakta eğlence

Su parkı havuzunda nikah, kaydırakta eğlence

05.08.2010 - 11:19 | Son Güncellenme:

İZMİR'in Selçuk İlçesi'nin Pamucak sahilindeki Aqua Fantasy Su parkı, bir nikaha ev sahipliği yaptı. İki yıldır birlikte olan İzmir'li Oğuz Örnek ile Mine Tolga evlenmek için Ağustos sıcağını seçince, nikah masasını havuzda kurmak zorunda kaldı. Çift nikah sonrası gelinlik ve damatlıkla kaydıraktan kaydı. Nikah şahidi ise törene bikiniyle katıldı.

Su parkı havuzunda nikah, kaydırakta eğlence

Oğuz Örnek ile Mine Tolga 2 yıllık birlikteliklerini nikah masasında perçinlemeye karar verdiklerinde farklı ve unutamayacakları bir gün yaşamak istedi.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Çift, nikahın kıyılacağı gün yaklaştıkça ülkede Basra alçak basıncı nedeniyle aşırı sıcaklar etkili olunca, nikahı su parkında yapmaya karar verdi. Pamucak sahilindeki Aqua Fantsy su parkı yetkilileriyle konuşarak, olumlu yanıt alan çift nikah masasını havuza kurdurdu. Smokinli sürücüsü olan faytonla su parkına gelen çift, dalga havuzunda yüzenlerin ve su parkındaki yerli ve yabancı tatilcilerin şaşkın bakışları arasında nikah masasına oturdu. Kıyılan nikahtan sonra gelinin geleneklere uyarak izleyenlere sırtını dönerek attığı çiçeği bir İngiliz genç kız aldı. Su parkı yöneticileri de çift için şampanya patlattı.

NİKAH SONRASI KAYDIRAK

Nikah sonrası su parkını dolaşan çift basın mensuplarının isteğini kıramayarak gelinlik ve damatlıkla aile kaydırağına bindi. Çevredekilerin alkışları arasında kayan çift, daha sonra yamaç kaydırağına geçti. Gelinlik ve damatlıklarının ıslanmasına aldırmayan çiftin mutlulukları yüzlerinden okundu.

Haberin Devamı

Su parkının müdavimlerinden olduklarını belirten Oğuz Örnek, “Nikah tarihimiz yılın en sıcak günlerine rastlayınca, uygun ortam, uygun mekan düşünürken, su parkı yöneticileriyle görüşmemiz oldu. Onların da katkısıyla farklı bir nikah oldu” dedi.
Mine Örnek de, “Bugün yaşadıklarımı ömrüm boyunca unutamam. Çok farklı bir nikah oldu. Rüyada gibiyim. En büyük heyecanı ise kaydıraklardan kayarken yaşadım. Adeta nefesim kesildi” diye konuştu.