Gündem Son dakika haberler: Tramvay raydan çıktı! Otobüse çarptı

Son dakika haberler: Tramvay raydan çıktı! Otobüse çarptı

22.04.2020 - 12:08 | Son Güncellenme:

Son dakika gelen bilgilere göre; Cebeci Mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzerindeki raydan çıkan tramvay İETT otobüsüyle çarpıştı. Olay yeri çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi.

Son dakika haberi I Sultangazi'de otobüse çarpan tramvay raydan çıktı. Kazada vatman ve otobüs şoförü hafif şekilde yaralanırken, kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberin Devamı

Kaza saat 11.00 sıralarında Eski Edirne Asfaltı üzerindeki Sultançiftliği Mahallesi durağında meydana geldi. İddiaya göre Topkapı yönüne giden tramvayın freni boşalınca yolun karşısına geçmekte olan geçen İETT otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kendi çevresinde dönerken, tramvay ise raydan çıktı. Kazada otobüs şoförü ve vatman hafif şekilde yaralandı. Otobüsün motor kısmında da ufak çaplı yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen 112 ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Otobüs ve tramvayın ise boş olduğu öğrenildi.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ KAZA ANINI ANLATTI

Yaşanan olayı anlatan İETT şoförü, "Otobüs boştu son yolcumu durakta indirdim, Tramvay vatmanı frenlerinin boşaldığını söyledi. Frenleri tutmamış bana caddeden geçerken çarptı. yolcum yoktu. İyiyim" diye konuştu. Hafif şekilde yaralanan ve çarpmanın etkisiyle bel ve karın kısmında ağrılarının olduğunu söyleyen İETT şoförü, sağlık ekiplerince hastaneye götürüldü.

Haberin Devamı

Son dakika haberler: Tramvay raydan çıktı Otobüse çarptı

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde tramvay caddeden karşıya geçmekte olan otobüsün arka kısmından çarpıyor. Otobüs etrafında dönerken tramvay da raydan çıkıyor ve ardından duruyor.

TOPLANAN KALABALIĞA SOSYAL MESAFE UYARISI

Kaza noktasında çok sayıda vatandaş toplanırken sosyal mesafe kuralını hiçe saydı. Video ve fotoğraf çeken ve kaza noktasını seyreden vatandaşlara polis ekipleri sık sık sosyal mesafe uyarısında bulundu. Kaza yerine çıkan yollar polis ekiplerince güvenlik şeridiyle kapatılarak araç geçişine izin verilmezken, kaza yerinde çalışmalar sürüyor.