Gündem Sungurlar 32. son bölümde komutana tuzak-izle

Sungurlar 32. son bölümde komutana tuzak-izle

01.06.2015 - 10:30 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Sungurlar Cumartesi akşamı 32. bölüm ile heyecan dolu dakikalar yaşattı. Samanyolu Tv'de yayınlanan Sungurlar'da operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. İşte Sungurlar son bölümde yaşananlar..

Sungurlar 32. son bölümde komutana tuzak-izle

Sungurlar son olarak 32. bölüm ile ekrana geldi. Yeni bölümleri merakla beklenen Sungurlar 32. bölümde heyecan doruktaydı. Sungurlar 32. bölümü ile 30 Mayıs Cumartesi Samanyolu Tv'de ekrana geldi.. İşte son bölümde kaçırdığınız detaylar..

Haberin Devamı

SUNGURLAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Serdar Büyük Sırrı Öğreniyor

Suriye’de kapana kısılan Serdar ve Celil, Kasım’ın adamlarından kurtulmayı başarır. Ancak Sungurlar’ı bekleyen başka bir tehlike vardır. Topal, Sungurlar’ı birbirine düşürmek için Serdar’a ailesini kimin katlettiğini ve bir kardeşinin yaşadığını anlatmaya karar verir.

Serdar’ın gerçekleri öğrenmesinden büyük endişe duyan ve planları bozulacak olan Meryem, şoktadır. Naza ise bu durumdan son derece memnundur. Sungurlar’da büyük gerilimler yaşanırken durumu fırsat bilen Kasım, yeni bir saldırı için harekete geçer ve Sungurlar’ın olduğu sığınağı havaya uçurur.

Yapımcı : Salih Asan

Yönetmen: Engin Koç

Senaryo: Samim Utku

Oyuncular :

Haberin Devamı

Mert Kılıç (Serdar Yüzbaşı)Bora Karakul (Doktor)Merve Anlağan (Meryem)Mehmet Küçük (Ferman)Onur Emre Teber (Fedai)Yıldız Güngör (Gülsüm) Emre Taşkıran (Yusuf)Zeki Gürdal K.Oğlu (Topal)Aydın Koç (Şahmar)Yılmaz Şerif (Ahmet)

Müzik: Edip Emre

Işık: Osman Küçükşahin

Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş

Kostüm Şefi: Kader Peker

Prodüksiyon Amiri: Ömer Yüksek

Sanat Yönetmeni: Rami Akbulut