Gündem Sungurlar son bölümde Albay kurtuldu mu-izle

Sungurlar son bölümde Albay kurtuldu mu-izle

28.04.2015 - 11:12 | Son Güncellenme:

Samanyolu ekranının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sungurlar 27. son bölüm ile herkesi ekrana kilitledi. Cumartesi günleri ekrana gelen dizinin son bölümünde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Sungurlar Albay'ı kurtarma operasyonunda başarılı olabildi mi? İşte izleyemediğiniz ayrıntılar..

Sungurlar son bölümde Albay kurtuldu mu-izle

Sungurlar’da Riskli Plan
Ağır yaralı halde Güven’in elinde bulunan Albay, verilen kimyasal ilacın etkisiyle kendini kaybeder. Albay’ı kurtarmak için her yolu denemekte kararlı olan Sungurlar, hayati tehlikesi olan bir oyun oynar.
Serdar Komutan, ölüm riskinin bulunduğu bu planı uygulamaya koyar. Ancak Güven ve General Kasım, kampa sızmaya çalışan Sungurlar’ı fark eder ve büyük bir çatışma başlar. Albay’ı kaybetme riskinin büyümesi üzerine Celil ve diğerleri teslim olmak zorunda kalsa da Albay kurtulamaz. Güven, son oyununu oynar ve Sungurlar’ı bir bir zehirler.

Haberin Devamı

SUNGURLAR 27. SON BÖLÜM İZLE

Yapımcı : Salih Asan

Yönetmen: Engin Koç

Senaryo: Samim Utku

Oyuncular :

Mert Kılıç (Serdar Yüzbaşı)Bora Karakul (Doktor)Merve Anlağan (Meryem)Mehmet Küçük (Ferman)Onur Emre Teber (Fedai)Yıldız Güngör (Gülsüm) Emre Taşkıran (Yusuf)Zeki Gürdal K.Oğlu (Topal)Aydın Koç (Şahmar)Yılmaz Şerif (Ahmet)

Müzik: Edip Emre

Işık: Osman Küçükşahin

Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş

Sanat Yönetmeni: Rami Akbulut

Kostüm Şefi: Kader Peker

Prodüksiyon Amiri: Ömer Yüksek