Gündem Sürücüyle polisler arasında ilginç anlar! 'Eşi, hamile onun yanına gidiyoruz'

Sürücüyle polisler arasında ilginç anlar! 'Eşi, hamile onun yanına gidiyoruz'

19.03.2024 - 09:46 | Son Güncellenme:

Burdur’da 'dur' ihtarına uymayan sürücü ile polis arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Sürücü A.C.'ye 'dur ihtarına uymamak' suçundan 1506 lira ceza uygulandıktan sonra bırakıldı.

Burdur girişindeki Kışla Mahallesi uygulama noktasında ekiplerin 'dur' ihtarına uymayarak yoluna devam eden A.C. (48) yönetimindeki 06 ERC 27 plakalı hafif ticari araç yaklaşık 5 kilometre sonra Antalya kavşağında durduruldu.

Haberin Devamı

Sürücü, polislerin 'dur' işaretini gördüğünü ancak trafik yoğunluğu nedeniyle duramadığını iddia etti. Sürücü ve aracının yapılan kontrolünde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Ankara'dan Antalya'ya gittiğini söyleyen sürücü ile polisler arasında ilginç diyaloglar da yaşandı.

Sürücüyle polisler arasında ilginç anlar Eşi, hamile onun yanına gidiyoruz

"VALLAHİ PABLO'YU VERMEM"

Sürücü A.C., "Son bir iki aydır öyle karışık şeyler yaşıyorum ki iyi de olabilir, kötü de olabilir. İnşallah iyidir. Kötüyse de devletimizin canı sağ olsun. Yapacak bir şey yok" dedi.  Aracında bulunan 3 yaşındaki 'Pablo' isimli köpeğini kucağına alan A.C., "Vallahi Pablo'yu vermem. Bütün çocuklar bunu seviyor. Bunu kimseye vermem. Hamile olabilir. 'Mak' diye eşi var. Onun yanına gidiyoruz zaten" şeklinde konuştu. Sürücü A.C.'ye 'dur ihtarına uymamak' suçundan 1506 lira ceza uygulandıktan sonra bırakıldı.