Gündem Survivor 2016 şampiyonu Atakan gözyaşlarını tutamadı! İşte o anlar

Survivor 2016 şampiyonu Atakan gözyaşlarını tutamadı! İşte o anlar

03.07.2016 - 09:19 | Son Güncellenme:

Survivor nefes kesen finalin ardından Panoroma programına katılan Çağan Atakan Arslan gözyaşlarına engel olamadı. Ünlüler takımında yer alan Avatar Atakan Survivor'da neler yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. Survivor 2016'da Serkay ile birlikte şampiyonluk mücadelesinin kazanan Çağan Atakan Arslan hakkında merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor 2016 şampiyonu Atakan gözyaşlarını tutamadı İşte o anlar

Acun Ilıcalı'nın sunumu ile Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2016'nın sonuna gelindi. Geçtiğimiz günlerde yapılan finalde Serkay Tütüncü'yü geriden bırakan Çağan Atakan Arslan heyecanla takip edilen Survivor 2016'nın şampiyonu oldu. İşte merak edilen tüm soruların yanıtlarını derlediğimiz ve Survivor 2016 şampiyonu Çağan Atakan Arslan'ın ayrıntılarının yer aldığı haberimiz...

Haberin Devamı

Atakan şampiyonluk yolunda neler yaşadı?

Survivor 2016'nın şampiyon ismi Atakan, Hakan Hatipoğlu'nun 'Survivor'da neden Atakan şampiyon oldu' sorusu üzerine yarışmadaki şampiyonluk yolunu anlattı...

Atakan unutulmaz sevinç gösterisini yineledi!

Survivor şampiyonu Atakan, Hakan Hatipoğlu'nun isteği üzerine yarışmada kendisiyle özdeşleşen sevinç gösterisini Survivor Panorama stüdyosunda yaptı.

Survivor 2016 şampiyonu Atakan gözyaşlarını tutamadı İşte o anlar

Babaannesinin sözleri onu duygulandırdı! Gözyaşlarını tutamadı...

Atakan'ın babaanesi torunuyla yaşattıkları için gurur duyduğunu söyledi. Hakan Hatipoğlu, Atakan'ın babaannesinin final konuşmasıyla Atakan'a çok destek olduğunu dile getirdi.

Doktor Metin Kuş canlı yayında Atakan'ın dikişini aldı!

Survivor'un en merak edilen isimlerinden Doktor Metin Kuş, Survivor Panorama canlı yayınında yanıtladı.

Haberin Devamı

Metin Kuş, Atakan'ın sakatlandığı anları anlattı: 'Bana saldırdı...'

Survivor Panorama'ya konuk olan Doktor Metin Kuş, havuz oyununda sakatlanan Atakan'ın bilinci kapalıyken kendisine saldırdığını söyledi.

Atakan hırsının sebebini böyle açıkladı!

Survivor Panorama'da konuk olan şampiyon Atakan, onu şampiyon yapan özelliklerinin hırsı, inadı ve yokluktan gelmiş olması olduğunu söyledi.

Survivor 2016 şampiyonu Atakan gözyaşlarını tutamadı İşte o anlar

Atakan şampiyonluğunun açıklandığı o anı anlattı: "O beş dakika geçmedi!"

Survivor 2016'nın şampiyonu Avatar Atakan, isminin söylendiği o anı anlattı. Finaldeki son beş dakikanın geçmediğini söyleyen Atakan, Serkay'la birlikte finalde yer aldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Atakan fare sandığı Ezgi'ye nasıl vurdu? Ezgi anlattı...

Survivor Panorama'da söz alan Ezgi, konunun açılması üzerine Atakan'ın onu nasıl fırlattığını anlattı.

Survivor 2016'nın şampiyonu belli oldu! İşte o isim...

Aylar süren Survivor 2016 maratonu sona erdi. Acun Ilıcalı, finale kalan Atakan ve Serkay arasındaki oylamada en çok oyu alan ismi açıkladı. Atakan, Survivor 2016'nın şampiyonu oldu.

Survivor 2016 şampiyonu “Atakan mı, Serkay mı” sorusu yanıt buldu. 30 Haziran Perşembe akşamı gerçekleşen büyük finalde ipi göğüsleyen isim Atakan oldu.

Survivor 2016 şampiyonu Atakan gözyaşlarını tutamadı İşte o anlar

Survivor 2016 şampiyonu Atakan

Haberin Devamı

Kıbrıs'ta, Nuh'un Gemisi Deluxe Hotel&Spa'da gerçekleşen final gecesinde nefesler tutuldu. Serkay ve Atakan canlı yayında kozlarını paylaştı. Oylama sonucunda, Survivor 2016’nın şampiyonu Atakan oldu.

Nefes kesen mücadelede ilk finalist Serkay olmuştu. Ardından oylamaya çıkan Atakan ve Damla ikilisinden Atakan ikinci finalist olmayı başarmıştı. Eleme gecesinde, halk oylaması sms sıralaması sonucuna göre kazanan isim belli oldu.

Survivor'da büyük finali kazanan yarışmacı 500 bin liranın sahibi oldu.