Gündem Survivor 2016'da kim elendi? - İzle

Survivor 2016'da kim elendi? - İzle

07.06.2016 - 15:15 | Son Güncellenme:

7 Haziran 2016 Salı akşamı Survivor 2016'da yine yeni bir eleme heyecanı yaşandı. Finale kısa bir süre kala Survivor 2016’dan yeni bir yarışmacı daha elendi. SMS'e kalan iki isimden Efecan Dianzenza, Survivor 2016’da bu haftaki elenen isim oldu...

Survivor 2016da kim elendi - İzle

Survivor 2016’da 7 Haziran Salı akşamı yeni bir eleme heyecanı yaşandı. İzleyicinin merakla beklediği Survivor'da bu hafta kim elenecek? sorusu dün akşam yanıt buldu. Yayınlanan son bölümde Serkay Tütüncü mü Efecan Dianzenza mı elendi sorusu çıkan SMS sonuçları ile belirlendi. SMS oylamasının sonucuna göre Efecan, Survivor'dan elenerek adaya veda etti.

Haberin Devamı

Survivor’da son yapılan ada konseyinde Efecan’ın adaya veda etmesi sonrasında gönüllüler takımı harika bir ödülün sahibi oldu. Gönüllüler takımı Beyonce'nin Amerika Philadelphia'daki konserini izledi. Ayrıca Beyonce konseri için Amerika'ya giden Gönüllüler takımını büyük bir sürpriz ile karşılaştı. Lil Jon'u gören yarışmacılar dünyaca ünlü yıldızın kendilerine selam verdiklerini söylediler. Philadelphia ödülünü kazan Gönüllüler, Art Of Museum binasının merdivenlerini koşarak çıkıp unutulmaz film Rocky'nin o sahnesini canlandırdılar.