Gündem Survivor 2017'de eleme heyecanı! SMS'e kalan iki isim kim?

Survivor 2017'de eleme heyecanı! SMS'e kalan iki isim kim?

11.04.2017 - 08:32 | Son Güncellenme:

Survivor yarışması ikinci dokunulmazlık sonrası elemeye kalan ikinci isim açıklandı. Renkli kadrosu, rekabet dolu yarışları ve zorlu ada şartlarıyla kaldığı yerden devam eden Survivor'da haftanın elemeye kalan ilk ismi Berna olurken, ikinci ismi ise Gökhan oldu. Soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölümü ile Survivor eleme heyecanı bu akşam TV8'de.

Survivor 2017de eleme heyecanı SMSe kalan iki isim kim

Survivor 2017'de bu hafta eleme olmayacak. Bu hafta ve gelecek hafta çıkacak toplamda 4 eleme adayı arasından bir isim Survivor 2017'ye veda edecek. Bu haftanın ikinci dokunulmazlığında Survivor 2017 yarışmacıları zorlu bir mücadele içindeydiler. Dokunulmazlık oyununun ardından kaybeden takım konseyde bir eleme adayı çıkardı.

Haberin Devamı

Haftanın ikinci eleme adayı belli oldu! Yapılan oylamanın ardından...

Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı kendi aralarında bir oylama gerçekleştirdi.
İsmi daha çok yazılan Gökhan haftanın ikinci eleme adayı oldu.

Acun Ilıcalı: "Dominik'te Sabriye rüzgarı"

Dokunulmazlık oyununun ikinci turunda Tuğçe'yle karşılaşan Sabriye, atışlarda 2'de 2 yapınca Acun Ilıcalı, Sabriye için "Dominik'te Sabriye rüzgarı" ifadesini kullandı.

Acun Ilıcalı: "Ünlüler, dokunulmazlık oyununda yine tarih yazdı"

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununun ilk turunda 4-1 geriden gelen Ünlüler ekibi 5-4'ü bularak zor bir zafere imza attılar. Acun Ilıcalı, Ünlüler'in bu başarısını "Ünlüler, dokunulmazlık oyununda yine tarih yazdı" diyerek yorumladı.

Haberin Devamı

Dokunulmazlık oyununda nefes kesen mücadele!

Survivor 2017'nin birleşme sonrası oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda Berna ve Şahika'nın karşılaşması heyecanlı dakikalara neden oldu. Nefeslerin tutularak izlendiği mücadeleyi kazanan taraf Gönüllüler Takımı yarışmacısı Berna oldu.

Adem'in büyük pişmanlığı! "Onun bana veremediği zararı kendime verdim"

Ünlüler Takımı yarışmacısı Adem, dün İlhan'la yaşadığı tartışmayı değerlendirdi. Adem, "İlhan'ın bana veremediği zararı kendime verdim" dedi.

Adem - İlhan tartışmasının yankıları sürüyor!

Dünkü dokunulmazlık oyununda Adem ve İlhan arasında tansiyon yükselmişti. İkili arasındaki tartışmanın yankıları oyun alanının dışında da devam etti.

SURVİVOR 2017 VİDEOLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Survivor 2017'de eleme ne zaman?

'Survivor 2017'de eleme ne zaman yapılacak?' sorusu yanıtını buldu. Yapılan değişikliğe göre Bu hafta ve gelecek hafta oynanacak olan dokunulmazlık oyunlarının ardından yalnızca birer eleme adayı çıkacak. Buna göre Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan yarışmacılar eleme adayı çıkarmayacak. Yalnızca konseyde yapılan oylama ile birer eleme adayı belirlenecek. Değişikliğin ardından bu hafta dün oynanan oyunun ardından Berna eleme adayı oldu. Bir eleme adayı da bu akşam belli olacak. Gelecek hafta oynanacak iki dokunulmazlık oyunundan da birer eleme adayı çıkacak. Böylece 4 eleme adayı belirlenmiş olacak. Ardından Survivor 2017'de SMS oylamasına göre en az oyu alan yarışmacı Survivor 2017'ye veda edecek.

Haberin Devamı

Survivor 2017'de eleme adayı kim oldu?

Birleşme haftası nedeniyle yapılan değişikliğin ardından oynanan ilk dokunulmazlık oyununda kaybeden takım Survivor Gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler kaybedilen dokunulmazlık oyunu sonrasında gittikleri konseyde eleme adayı olarak Berna'yı belirledi. Berna böylece ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanarak dokunulmaz olan isim ise Ogeday oldu.