Gündem Survivor 2017'de heyecan dorukta! Büyük final öncesi muhteşem oyun!

Survivor 2017'de heyecan dorukta! Büyük final öncesi muhteşem oyun!

14.06.2017 - 10:39 | Son Güncellenme:

Survivor ekrana gelen yeni bölümleri ile izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor. Dokunulmazlık oyununda Sabriye ile karşılaşacak olan Adem, 'gel ifadeni alayım' deyince olanlar oldu. Survivor Sabriye ile karşılaşan Berna, rakibinden sayıyı ve aldı ve göndermede bulundu. İşte Survivor'da yaşananlar...

Survivor 2017de heyecan dorukta Büyük final öncesi muhteşem oyun

Survivor 2017'de enteresan olaylar yaşanmaya devam ediyor. Ekranların sevilen yarışma programı Survivor'da dün akşam ekranlarda ender rastlanan bir ödül oyunu mücadelesi yaşandı. Kazananın sıfır bir Porsche marka jipin sahibi olacağı oyun büyük merak içinde takip edildi. 'Annenize Sorduk' ödül oyununun finaline Berna ve İlhan Mansız kaldı. Peki Survivor ödül oyununun Porsche marka jipin sahibi kim oldu?

Haberin Devamı

SURVİVOR OTOMOBİL ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor ödül oyunu dün akşam nefes kesti. Acun Ilıcalı'nın deyimiyle ilklerin Survivor'ında dün akşam yarışmacılar Annenize Sorduk adlı ödül oyununda sıfır kilometre bir Porsche için mücadele etti. Finale İlhan Mansız ve Berna Keklikler kaldı. Kazanan isim ise Berna Keklikler oldu. Berna ödülü kazandıktan sonra büyük sevinç yaşadı.

SURVİVOR'DA LÜKS OTOMOBİLİ KAZANAN İSİM BAKIN NASIL SEVİNDİ!

SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında Berna'nın bireysel dokunulmazlığı alması ile Ogeday ve Elif eleme potasına çıkmıştı.

Dün akşam yapılan ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında ise bireysel dokunulmazlığın sahibi Adem oldu. Eleme potasına adı yazılan isimler ise Sabriye ve İlhan Mansız'dı.

Haberin Devamı

En az SMS oyunu alarak Survivor'a veda eden Yarışmacı Elif oldu. Bundan sonraki süreçte herkes bireysel olarak yarışacak.

ELİF BÖYLE VEDA ETTİ..

Gerçekten çok üzgünüm. Aslında buraya kadar gelmiş olmak bile şampiyonluk bence. Değerlendirmede en az kim oy aldıysa o eleniyor. Bunun bilincindeyim. Ama buraya kadar gelip eleniyor olmak çok üzücü bi durum. Elimizden gelen mücadelenin fazlasını verdik burada. Kalan bütün arkadaşlara başarılar diliyorum. Söylenecek çok da bir şey yok. Survivor ailesinden ayrılıyor olmamın üzüntüsü var.