Gündem Survivor 2018'de ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 2018'de ödül oyununu hangi takım kazandı?

23.02.2018 - 11:30 | Son Güncellenme:

Survivor 2018 son bölümü ile ekranlara geldi. Hızlı başlayan Survivor'da ilk eleme Gönüllüler takımından oldu. Konseyin ardından adadaki gerilim de devam ediyor. Peki Survivor 2018 son bölümde ödül oyununu hangi takım kazandı.

Survivor 2018de ödül oyununu hangi takım kazandı

Survivor bu akşam 10. bölümü ile ekranlara geldi. Gönüllüler adasında sinirler gerildi. Cumali herkesi karşısına aldı. Peki ödül oyununu hangi takım kazandı?

Haberin Devamı

GÖNÜLLÜLER TAKIMINA İKİ YARIŞMACI KATILDI

Survivor'da gönüllüler takımında bu akşam büyük bir sürpriz yaşandı. Acun Ilıcalı'nın daha önce açıkladığı 2 takıma da 2 yeni yarışmacı katılacak açıklaması, bu akşam gönüllüler takımı için gerçekleşti. Gamze Aksu'nun elenmesi ve Hakan Hatipoğlu'nun sakatlığının bulunması sebebiyle gönüllüler takımına İpek Yaşar ve Emre Durak isimli 2 yarışmacı katıldı.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2018'de ödül oyunlarının kalitesi ve yarışma hırsı artmaya devam ediyor. Alp Kırşan'ın sunuculuğunu yaptığı ödül oyununda oldukça güç gerektiren bir parkur vardı. Alp Kırşan ödülü açıkladığı an da iki takım yarışmacıları da oldukça büyük mutluluk yaşadılar. Ödül Survivor'dan biraz uzaklaşıp güzel bir yerde yarışmacıların sevdiklerinden gelen mesajları okumaktı. Müthiş geçen mücadelenin ardından ödülü kazanan takım ünlüler takımı aldı. Ünlüler takımı mücadeleyi 10-3 gibi büyük bir farkla kazandı.

Haberin Devamı

HAKAN HATİPOĞLU İÇİN KARAR ÇIKTI

Hakan Hatipoğlu geçtiğimiz haftalarda gözünden sakatlanmış ve yarışmayı yarıda bırakarak hastaneye götürülmüştü. Sağlık durumu hakkında açıklama yapan Acun Ilıcalı geçtiğimiz hafta Hakan'ın dönüp dönmeyeceği belirsiz demiş ve ilerleyen günlerde karar verileceğini açıklamıştı. Hakan Hatipoğlu hakkında Metin Kuş'tan gelen rapor dahilinde Survivor'a dönüp dönmeyeceği belirlendi. Hakan, yarışmaya geri dönecek fakat bir aya yakın süre oyunlara katılamayacak.

SURVİVOR 10. BÖLÜM FRAGMANI