Gündem Survivor 65. yeni bölümde ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 65. yeni bölümde ödül oyununu hangi takım kazandı?

09.05.2019 - 01:21 | Son Güncellenme:

Survivor'da heyecan bu akşam 65. yeni bölümle devam etti. Her geçen gün heyecanın arttığı Survivor'da bu akşam ödül oyunu oynandı ve artık gözler yeni bölüme çevrildi. Peki Survivor 65. yeni bölümde ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 65. yeni bölümde ödül oyununu hangi takım kazandı

TV8'in sevilen yarışması Survivor, bu akşam 65. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Büyük bir ilgiyle izlenen yarışmanın bu akşamki bölümünde ödül oyunu oynandı. Peki Survivor'da bu akşam ödül oyununu hangi takım kazandı?

Haberin Devamı

SURVİVOR 65. BÖLÜMDE ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan 65. yeni bölümde ödülün yaşam evinde anne lezzetleri olduğu ödül oyunu oynandı. Büyük bir çekişmeye sahne olan oyunu Siyah takım oldukça rahat bir şekilde 10-7 skoruyla kazanmayı başardı...

SURVIVOR 66. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Sevilen yarışma Survivor'ın 66. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Survivor'da bu hafta dokunulmazlık yarışını kazanan taraf siyah takım olmuştu. Beyaz takımda yapılan oylama sonucu Okay ve Sabriye ise eleme potasındaydı. Yapılan halk oylaması sonrası ise dün akşamki bölümde yarışmaya veda eden isim ise Sabriye oldu.

Haberin Devamı

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül'ün hayatı bu tarihten sonra değişti. Sabriye Şengül, 2006 yılında boksla tanıştı. Spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks'a yöneldi.

Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Sabriye Şengül'ün en öne çıkan özelliği ise hırslı bir kimliğe sahip olması. Verdiği röportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki önemini anlatan Sabriye Şengül, spor hayatını şu sözlerle anlatıyor: “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor.”