Gündem Survivor All Star 48. bölümde Sahra-Begüm kavgası-izle

Survivor All Star 48. bölümde Sahra-Begüm kavgası-izle

09.05.2015 - 11:25 | Son Güncellenme:

Bu akşam 48. bölüm ile ekrana gelen Survivor All Star'da gerginlik arttı. Konseyde yaşananlar adayı da etkiledi. Begüm ve Sahra'nın arası açılınca neler oldu? Survivor All Star'da dokunulmazlığı kim kazandı? Tüm detaylar haberimizde..

Survivor All Star 48. bölümde Sahra-Begüm kavgası-izle

Gönüllüler takımından sembol oyununu alacak kişi dokunulmaz olacak ve Konseyde ismi söylenemeyecekti. Peki Bireysel Dokunulmazlık sembolünü kim kazandı?
Survivor All Star’da Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kaybetti.
TV8’in reyting fenomeni Survivor All Star 10 Mayıs 2015’te büyük mücadele yaşandı ve yaşanmaya da devam ediyor. Gönüllüler takımının kendi aralarında bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Hafızaya dayalı oynanan oyunda zevkli dakikalar yaşandı.
Yarışmacılardan hangizi en fazla yeşil kareyi bulursa bireysel dokunulmaz olacak ve konseyde ismi yazılamayacaktı, üstüne bir de isim söyleyecekti konseyde.
İlk yarışmacı Sahra oldu, Sahra 7 yeşil kare buldu.
Begüm ve Bozok 11 yeşil kare, Hilmicem ve Nadya 7 yeşil kare, Hasan ilkinde yanıldı hiç bulamadı. Turabi ise 20 yeşil kare bularak rekor kırdı ve bireysel dokunulmaz oldu.
Bireysel Dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu.
Turabi 20 yeşil kareyi bularak kazanmış oldu ve konseyde Turabi’nin ismini yazamayacaklar.

Haberin Devamı

Survivor All Star Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı-Çarşamba TV8’de.

Son konseyde dokunulmazlığı kaybeden takım Ünlüler adasında yapılan sms oylaması sonucunda Pascal Nouma elendi. Pascal'ın elenmesi Berna'ya büyük şok yaşattı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Berna'nın ağlaması Sahra'ya komik gelirken Begüm Sahra'ya tepki gösterdi. Begüm ve Sahra'nın arasında yaşanan gerginlik büyüyor.

Survivor All Star 48. bölümde neler olacak merak konusu.. İşte yeni bölümden ilk görüntüler..

SURVIVOR ALL STAR 48. BÖLÜM FRAGMANI