Gündem Survivor Atakan ile Ezgi aşk mı yaşıyor?

Survivor Atakan ile Ezgi aşk mı yaşıyor?

24.07.2016 - 14:35 | Son Güncellenme:

Survivor yarışmasında ünlüler grubunda yer alan Avatar Atakan ve Ezgi Avcı'nın aşk yaşadıkları iddaa edilmişti. Survivor 2016'da şampiyon olan Avatar Atakan ve grup arkadaşı Ezgi Avcı önceki gün Nişantaşı City’s Alışveriş Merkezi’ne ayrı ayrı giren ikili,  Big Chefs’te buluştu. Peki, Avatar Atakan kimdir? Ezgi Avcı kimdir? İşte merak edilen tüm detaylar...

Survivor Atakan ile Ezgi aşk mı yaşıyor

Survivor yarışmasının sevilen ikilisi Avatar Atakan ve Ezgi Avcı aşk mı yaşıyor? Survivor'ın birincisi Avatar Atakan kimdir? Ezgi Avcı kimdir? İşte merak edilen tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Survivor yarışmasının bu yılki birincisi Çağan Atakan Arslan ile yarışmada aşk yaşadıkları iddia edilen Ezgi Avcı’nın aşkı belgelendi.Önceki gün Nişantaşı City’s Alışveriş Merkezi’ne ayrı ayrı giren ikili, Big Chefs’te buluştu.

EZGİ AVCI KİMDİR?

Haberin Devamı

Ezgi Avcı, 1995 yılında İstanbul da doğmuştur. 2013 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında yer alan Ezgi Avcı bu yarışmada 3. olmuştur. Yarışmadan sonra mankenlik yapmaya başlayan Ezgi Avcı eğitimini Florida da İşletme okuyarak tamamlamıştır.

Yurt dışı danışmanlığı yapmak istiyor bu sebepten kendi şirketini kurmayı planlıyor. 1,79 boyunda ve 57 kilo ağırlığında olan Ezgi Avcı bu sezonSurvivor 2016 Ünlüler takımında yarışacaktır.

2013 seneninde Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan isimlerden birisi olan Ezgi Avcı, yarışmayı üçüncü olarak bitirmiş ve o dönem pek çok yapımcının da ilgisini çekmiştir. Müsabaka sonrasında bir müddet manken ve model olarak çalışmalar yapan başarılı isim, eğitimine devam etmek üzere Türkiye'den ayrılmış, ABD'ye gittiğinde Florida'da işletme eğitimi almıştır.

Haberin Devamı

Eğitimini bitirdikten sonra tekrar Türkiye'ye dönen Ezgi Avcı, başarılı bir kariyere sahip olmasına ve model olarak başarılı çalışmalar yapmasına rağmen aldığı eğitim nedeniyle, ülke dışı danışmanlığı yapmak üzere kendi şirketini kurma isteği taşıyor. Fiziksel bilgilerine ait 1.80'lik boy uzunluna sahip olan ve 57 kilogram ağırlığında olan Avcı'nın yarışmanın başarılı isimlerinden birisi olması bekleniyor.

AVATAR ATAKAN KİMDİR?

7 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir. Eğitimine halen devam etmektedir. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.


2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirmiştir. TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Solider olarak söz ettirmiştir.

Haberin Devamı

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biride, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır. 2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yapmıştır.

Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır.
Survivor 2016 tüm hızıyla başladı, ödül oyununu bu hafta hangi takım kazandı.Survivor Çağan Atakan Arslan kimdir, hakkında detaylı bilgiler burada. Sivaslı olan boksör Çağan'ın lakabı Avatar. Parkur rekoru kırdı. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na giren ve eğitimine devam eden Çağan Atakan Arslan birçok defile ile dizi ve sinema filmlerinde de oynadı.

Basketbolla başlayan spor hayatına küçük yaşlardan itibaren vücut geliştirme ile devam eden Arslan 17 yaşında dövüş sporlarına merak sardı. 2008 yılından sonra Kickbocks ve Muay Thai milli takımlarında uluslararsı arenada boy gösterdi. En büyük başarılarından biri ise 2011 2011 IFMA Muay Thai dünya şampiyonluğu. 5000 Özbek’in önünde Özbekistan’da Özbek rakibini finalde nakavt ederek tarih yazdı. Profesyonel güreşde de önemli bir performans göstererek adından Soldier olarak da söz ettirdi… Kickboks hayatının en önemli olaylarından birisiyse Glory ile yaptığı anlaşma… 2014’de Glory debut yapan Atakan Arslan ilk maçını Glory 15 İstanbul’da gerçekleştirdi ve Brezilyalı Jonatan Oliveira ile karşılaştı. 3 round sonrasında usta rakibine puanla kaybetti…

Haberin Devamı

Avatar Atakan TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi olan Son Çıkış adlı dizide küçük bir rol almıştır. Televizyon sektöründe istediğini bulamayan Çağkan Atakan Arslan'ın ününe ün kattığı branş ise dövüş ringleri oldu. Sporcu kişiliğinden dolayı yarışmada kondisyon anlamında herhangi bir zorluk çekmeyeceği düşünülen Çağkan Atakan Arslan, özellikle hızlı oluşuyla tanınmıştır.