Gündem Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında ve nereli?

19.06.2020 - 16:12 | Son Güncellenme:

Survivor'da bu akşam ödül oyunu oynanacak. Yarışma sırasında ise Barış Murat Yağcı omzundan sakatlanıyor. Bu sakatlık sonrası Doktor Metin Kuş müdahalede bulunurken bir kez daha 'Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında ve nereli?' soruları sıklaşmış durumda...

Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında ve nereli

Barış Murat Yağcı Survivor'ın bu sene en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Hayat hikeyesi sürekli merak edilen yarışmacının hakkındaki bilgiler de sürekli olarak merak ediliyor. Bugünkü bölümde sakatlık yaşayan ünlü oyuncunun biyografisi bir kez daha araştırılmaya başlanacak.

Haberin Devamı

BARIŞ MURAT YAĞCI

1991 yılında İzmir’de doğmuştur. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Yağcı, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez devam etmektedir.

Hayatının dönüm noktası olan Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynayan Yağcı, sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kalmış ve bir dönem modellik yapmıştır.

Best Model of Turkey yarışmasına katıldıktan sonra birinci seçilen Barış Murat Yağcı, yapımcıların dikkatini çekmeyi başarınca oyunculuk eğitimi de alıp ilk dizisi olan "Kocamın Ailesi" ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandıran oyuncu, yavaş yavaş tanınmaya başlayıp son olarak "Şevkat Yerimdar" dizisinde "Bora" karakterini canlandırmıştır.

Yazarlar