Gündem Survivor birleşme partisi öncesi eleme olacak mı? (Ödül oyununu kim kazandı?)

Survivor birleşme partisi öncesi eleme olacak mı? (Ödül oyununu kim kazandı?)

08.04.2017 - 22:38 | Son Güncellenme:

Survivor yarışmasının kuralları gereğince her geçen gün adada yaşayan kişi sayısında azalma görülüyor. Her hafta yapılan eleme gecesinin bu hafta olup olmayacağı da merak edilenler arasında. Fakat Survivor’da bu hafta birleşme partisi gerçekleşeceği için eleme gecesi yapılmayacak. Survivor birleşme partisi ve daha fazlası haberin devamında…

Survivor birleşme partisi öncesi eleme olacak mı (Ödül oyununu kim kazandı)

Survivor’da bu hafta heyecan doruklarda! Bu hafta yapılacak olan birleşme partisi ile birlikte Ünlüler ve Gönüllüler adası birleşecek. Bu sebeple de eleme gecesi bu hafta yaşanmayacak, yani bu hafta Survivor’da her iki takımdan da kimse ayrılmayacak. Peki ya birleşme partisi ne zaman?



Survivor’da Birleşme Partisi Ne Zaman Olacak?

Survivor’ın 2017 ayağında birleşme partisi geldi çattı. Birleşme partisi 9 Nisan Pazar akşamı yapılacak. Uzun soluklu bir mücadelenin ardından artık yarışmacılar birleşme partisiyle birlikte gelecek olan sürprizler ile stres atacaklar. Acun Medya Ekibi ile Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında yapılacak olan futbol karşılaşması herkes tarafından merak ediliyor. Üstelik Tarık Sezer orkestrası ve sürpriz konuklar da cabası!

Survivor 2017 Birleşme Partisi 9 Nisan Pazar akşamı saat 20.00’de TV 8 ekranlarında olacak!

Survivor’da En Son Neler Yaşandı?

Geçtiğimiz günlerde yapılan iletişim ödülünde Ünlüler takımı galip gelen taraf oldu. Böylece en yakın arkadaşı ile mesajlaşma hakkı kazanan Ünlüler takımında herkesin yüzü gülüyordu. Yapılacak olan ödül oyununu da kimin kazanacağı merak ediliyor.
Serhat ve Şahika arasında gerçekleşen kavganın ardından Sabriye göz yaşları içinde, “Ben diyalog kurmasını beceren bir insan değilim. Kısa ve öz konuşurum. Edebiyatı da beceremem!” şeklinde sitem etti. Adem ise “Artık benim burama kadar geldi! Defalarca uyardım Sabriye’yi. Çok fazla diyalog kurmama kararı aldım.” Şeklinde sözler sarf etti.

Survivor’da En son Kim Elendi?

Ünlüler takımı Survivor’da bu haftanin ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım olmayı başardı. Başa baş bir mücadelenin ardından Survivor’da birleşme partisi öncesinde adaya veda edecek olan son kişi de belirlenmiş oldu. Survivor eleme konseyinde dokunulmazlık oyununu kaybeden taraf olan Gönüllüler takımından Berna ve Erdi isimleri çıktı. Dokunulmazlığı kaybeden ünlülerde konseyden Sabriye ismi çıkarken, bireysel dokunulmazlığı kazanmış olan Serhat, eleme adayı olarak Adem’i potaya çıkarmıştı. Bu gelişmelerin ardından yapılan konsey ile birlikte elenen isim Erdi oldu.

Birleşme Partisi Müjdesi

Survivor'da her yıl yaşanan muhteşem bir birleşme partisi olacağı haberini veren Acun ılıcalı, bu konu ile ilgili haberleri son bölümde yaşanan son konseyde açıklamış oldu. Acun Ilıcalı, birleşme ile ilgili muhteşem hazırlıkların yapıldığı söylendi. Ünlüler ve Gönüllüler takımı birleşmeden önce bir parti yaşayacak.

Öncelikle yapılacak olan ceza oyunundan bahseden Acun Ilıcalı, daha sonra birleşme partisinden sonra oldukça özel ödüllerin yarışmacıları beklediğini söyledi. Yarışmacıların ödülleri duyduğu zaman "Yok artık!" şeklinde tepki vereceğini ve Acun ödüllerden bahsettikten sonra duyduklarına inanamayacaklarını ve tekrar tekrar anlatması gerekeceğini, ödülün o kadar iyi olduğunu söyledi. Bununla birlikte en az 2 ödül olacağını ve 3 büyük ödül olacağını belirten Acun Ilıcalı, on yıldır böyle bir ödülün görülmediğini de ayrıca belirterek hem yarışmacıları hem de ekranları başındaki izleyicileri oldukça heyecanlandırdı.

Yazarlar