Gündem Survivor Bora Edin kaç yaşında?

Survivor Bora Edin kaç yaşında?

12.02.2019 - 16:48 | Son Güncellenme:

Bora Edin, Survivor'da Yusuf Karakaya ile yaşadığı tartışma ile gündeme geldi. Survivor'da yapılan eleme konseyinin ardından takım arkadaşı Yusuf Karakaya ile Bora Edin arasında tansiyon yükseldi. Peki Bora Edin kimdir?

Survivor Bora Edin kaç yaşında

Bora Edin, Survivor'da takım arkadaşı Yusuf Karakaya ile tartıştı. Survivor'da gerçekleştirilen dokunulmazlık oyunlarının kaybedilmesinin ardından yapılan eleme konseyinde yazılan isimler adada tartışma konusu oldu. Survivor'da Bora Edin takım arkadaşı Yusuf Karakaya ile sözlü tartışmaya girdi. Peki Bora Edin kimdir?

Haberin Devamı

BORA EDİN KİMDİR?

23 Mart 1984 doğumlu Bora Edin, 7 yaşına kadar İsviçre’de yaşadı. Lisede eğitim için Malta’ya gitti ve burada Hibernians futbol takımında oynadı. 2 yıl sonra Türkiye’ye dönüş yaptı, Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünde okudu. Yeditepe Üniversitesi’nde futbol takımında kaptanlık yaptı.

Dünyanın 47 ülkesindeki üniversitelerin katılım sağlandığı Salon Futbol Turnuvası’nda şampiyon oldular. Profesyonel altyapılarda ve amatör kulüplerde lisanlı olarak futbol oynadı. Futbol dışında pinpon, tenis, yüzme gibi pek çok sporla uğraşıp başarılar elde etti. Şu anda CrossFit eğitmenliği yapıyor.