Gündem Survivor Bora Edin kimdir? Bora Edin kaç yaşında?

Survivor Bora Edin kimdir? Bora Edin kaç yaşında?

05.02.2019 - 15:16 | Son Güncellenme:

Survivor Türkiye takımında yer alan Bora Edin bu sezonun iddialı yarışmacıları arasında yer alıyor. Bora Edin yarışmalarda gösterdiği performansı ile göz dolduruyor. Survivor'da Türkiye takımında adanın en büyük isimleri arasında yer alan Bora Edin CroosFit eğitmenliği yapıyor.

Survivor Bora Edin kimdir Bora Edin kaç yaşında

Bora Edin, Survivor Türkiye takımında mücadele ediyor. Yarışmanın daha başları olmasına rağmen ağırbaşlı duruşunun yanı sıra performansı ile de dikkatleri üzerine çeken Bora Edin bu sezonun iddialı yarışmacıları arasında yer alıyor. Peki Bora Edin kimdir?

Haberin Devamı

BORA EDİN BİYOGRAFİSİ

23 Mart 1984 doğumlu Bora Edin, 7 yaşına kadar İsviçre’de yaşadı. Lisede eğitim için Malta’ya gitti ve burada Hibernians futbol takımında oynadı. 2 yıl sonra Türkiye’ye dönüş yaptı, Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünde okudu. Yeditepe Üniversitesi’nde futbol takımında kaptanlık yaptı. Dünyanın 47 ülkesindeki üniversitelerin katılım sağlandığı Salon Futbol Turnuvası’nda şampiyon oldular. Profesyonel altyapılarda ve amatör kulüplerde lisanlı olarak futbol oynadı. Futbol dışında pinpon, tenis, yüzme gibi pek çok sporla uğraşıp başarılar elde etti. Şu anda CrossFit eğitmenliği yapıyor.