Gündem Survivor Mustafa Kemal Kurt kimdir? Mustafa Kemal Kurt nereli?

Survivor Mustafa Kemal Kurt kimdir? Mustafa Kemal Kurt nereli?

28.05.2018 - 12:43 | Son Güncellenme:

Mustafa Kemal Kurt, Survivor'da ünlüler takımı için mücadele ediyor. Survivor'da ünlüler takımının en sakin isimleri arasında yer alan Mustafa Kemal Kurt dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu bir türlü çözemedi. Takım arkadaşlarının sitemine maruz kalan yarışmacı kaybedilen dokunulmazlığın ardından bir anda kendini eleme adaylarının arasında buldu. Peki Mustafa Kemal Kurt kimdir?

Survivor Mustafa Kemal Kurt kimdir Mustafa Kemal Kurt nereli

Mustafa Kemal Kurt, dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunda istenilen performansı bir türlü gösteremedi. Takım arkadaşlarının sitemine maruz kalan Mustafa Kemal Kurt kaybedilen dokunulmazlık oyunun ardından adı en fazla yazılan isim olarak 3. eleme adayı oldu. Peki Mustafa Kemal Kurt bu hafta elenecek mi? Mustafa Kemal Kurt nereli?

Haberin Devamı

MUSTAFA KEMAL KURT KİMDİR?

Mustafa Kemal Kurt Crossfit Antrenörüdür. Türkiye Milli Takımı Rugby oyuncusu ve kaptanıdır. Bulgaristan Avrupa Rugby Şampiyonası katılmıştır. Mustafa Kemal Rugby sporu ile ilgileniyor. Rugby güç gerektiren bir spordur.

15 kişiden iki takım ve 40 dakikalık iki devre halinde oynanan oyunda oyuncu elindeki topu ileri pas vermeden kale çizgisinin arkasına geçirmeye çalışır. Hayatı başarılar ile dolu olan Mustafa Kemal Kurt çok güçlü bir oyuncudur. Ormanı doğayı ve ateş yakmayı çok seven biridir. Survivor 2018' de Gönüllüler takımına katılan yarışmacının nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu oldu.