Gündem Survivor ne zaman başlayacak? Survivor Türkiye-Yunanistan için geri sayım

Survivor ne zaman başlayacak? Survivor Türkiye-Yunanistan için geri sayım

23.01.2019 - 09:55 | Son Güncellenme:

Survivor 2019 ile ilgili müjdeli haber geldi ve sevilen yarışmanın başlangıç tarihi açıklandı. Peki büyük bir merakla beklenen Survivor 2019 ne zaman başlıyor ve Survivor 2019 yarışmacıları kimler?

Survivor ne zaman başlayacak Survivor Türkiye-Yunanistan için geri sayım

Survivor 2019 için geri sayım devam ediyor. TV8 ekranında yayınlanan Survivor için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken Acun Ilıcalı tarafından geçtiğimiz gün paylaşılan ada fotoğrafı ile yarışmanın takipçilerini heyecanlandırmıştı. Survivor'da bu sene Türkiye ve Yunanistan takımları arasında mücadele yaşanacak. Survivor Türkiye takımında yarışacak olan iki yarışmacı Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklama ile duyurulmuştu. Peki Survivor 2019 ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

SURVİVOR 2019 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor 2019 ne zaman başlayacak sorusu yanıt buldu. Buna göre sevilen yarışma programı Survivor ilk bölümü ile 2 Şubat Cumartesi akşamı ekrana gelecek.

SURVİVOR'DA İKİ YARIŞMACI BELLİ OLDU!

Survivor'da yarışacak olan iki yarışmacı adayı belli oldu. MasterChef yarışmasında tanınan Hakan Kanık ve Sema Aydemir'in ikizi Seda Ocak Türkiye takımı için mücadele edecek iki isim oldu.