Gündem Survivor Seda Ocak kimdir, kaç yaşında, nereli? 2019 Survivor Seda

Survivor Seda Ocak kimdir, kaç yaşında, nereli? 2019 Survivor Seda

03.02.2019 - 15:05 | Son Güncellenme:

Survivor 2019'un başlamasıyla beraber yarışmanın sevenleri yeni yarışmacıları araştırıyor. Bu yıl Türkiye-Yunanistan mücadelesine sahne olan yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri de Seda Ocak oldu. Peki Survivor Seda Ocak kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor Seda Ocak kimdir, kaç yaşında, nereli 2019 Survivor Seda

Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan ilk oyunlarını dün akşam gerçekleştirdi. İzleyiciler ise yarışmacılar için arayışa koyuldu. Sema Aydemir'in ikiz kardeşi olan Seda Ocak ise izleyicilerde büyük merak uyandırdı. İşte Seda Ocak hakkında merak edilen bilgiler...

Haberin Devamı

SEDA OCAK KİMDİR?

Eski yarışmacılardan Sema'nın ikizi olan Seda 34 yaşında ve Bursalıdır. Eski milli atlet ve antrenördür. İki çocuğu vardır. Seda Ocak kendisini şöyle anlatıyor; Atletizme Sema ile birlikte başladık sonra branşlarımızı seçtik. Ben 100 metre engelli koşucuyum. 2003 yılında evlendikten sonra sporu bıraktım. Survivor'a hazırlık aşamasında günde 2 antrenman yaptık. Zorlandık ama değdi. Gözümün kara olmasının parkurlarda işe yarayacağını düşünüyorum. Canım tatlı değildir, hırsıma da güveniyorum.