Gündem Survivor Turabi Çamkıran kimdir? Turabi Çamkıran elenecek mi?

Survivor Turabi Çamkıran kimdir? Turabi Çamkıran elenecek mi?

07.05.2018 - 14:36 | Son Güncellenme:

Survivor All Star takımında yer alan Turabi Çamkıran gösterdiği performans ile izleyenleri büyülemeye devam ediyor. Kıran kırana mücadelelerin yaşandığı Survivor'da Turabi Çamkıran gösterdiği performansla göz doldurmaya devam ediyor. Gönüllüler takımından Hakan Hatipoğlu ile yaşadığı diyalog ile gündeme gelen Turabi Çamkıran bu hafta eleme potasında yer alıyor.

Survivor Turabi Çamkıran kimdir Turabi Çamkıran elenecek mi

Survivor'da kıran kıran mücadeleler yaşanmaya devam ediyor. Survivor ünlüler takımı için mücadele eden Turabi Çamkıran uzun bir aranın ardından yeniden yarışmalara başladı. Survivor 2018'de Hakan Hatipoğlu'na meydan okumasu ile dikkatleri üzerine çeken Turabi Çamkıran bu hafta kaybedilen dokunulmazlık oyunun ardından eleme potasına ismi yazılan son isim oldu. Peki Turabi Çamkıran kimdir?

Haberin Devamı

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

Turabi Çamkıran, Mersin’de amatör şekilde tekvando, box ve muay thai ile uğraştı. Daha sonra profesyonel olarak “Muay Thai”yi yerinde öğrenme isteği ile Tayland’a gitti. Burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Aynı zaman da MMA (kafes dövüşü) maçlarında da birçok ülkede müsabakalara katıldı.

Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon “Benimle Dans Eder misin ?” dans yarışmasına katıldı. 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler’in olduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışmaya katıldı. 2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu. Ardında Survivor All Star’a katılan Çamkıran, yine birincilik koltuğunda yer aldı