Gündem Survivor'da bu yıl kimler yarışacak? (Survivor 2017 ne zaman başlayacak?)

Survivor'da bu yıl kimler yarışacak? (Survivor 2017 ne zaman başlayacak?)

11.01.2017 - 15:16 | Son Güncellenme:

Survivor 2017 için geri sayım başladı! 21 Ocak'ta ilk bölüm ile ekrana gelecek olan Survivor kadrosunda birbirinden iddialı isimler yer alıyor. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takımında hangi isimler yer alıyor?

Survivorda bu yıl kimler yarışacak (Survivor 2017 ne zaman başlayacak)

Acun Ilıcalı yapımcılığında ve sunuculuğunda gerçekleşecek olan Survivor 2017’nin Gönüllüler ve Ünlüler kadrosu belli oldu. Yayınlanmaya başladığı andan itibaren ciddi bir izleyici kitlesini kendisine çekmeyi başaran yarışmanın, geride bıraktığımız yıl kazanan ismi Avatar Atakan olmuştu. Zorlu parkurlardan geçebilmek adına atletik bir vücudun gerekli olduğu yarışmada belki de bu yüzden Gönüllüler takımında yer alan profesyonel sporcuların şansı daha çok oluyor.



ACUN’DAN GÖNÜLLÜLER İTİRAFI!

Yarışmanın kazananı her ne kadar seyircilerin oylarıyla belli olsa da ünlü isimlerin gönüllüler karşısındaki şansları çoğunlukla eşit oluyor. Son yıllarda bu durum gönüllüler lehine ağır basarken sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı’nın paylaşımı bu durumun ne kadar ciddi olduğunu ortaya koydu. Sosyal medya hesabından Gönüllüler takımının videosunu paylaşan Acun Ilıcalı, paylaşımının altına: “İşte Gönüllüler’in yeni tanıtımı. Bana göre şimdiye kadarki en güçlü Gönüllüler Takımı. Ünlüler’in yeni tanıtımını daha sonra paylaşacağım” notunu düşerek bu sene ünlüler takımının işinin daha zor olduğunu ortaya koydu.

SURVİVOR 2017 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Haberin Devamı

Survivor 2017, 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8 ekranlarında sevenleriyle buluşacak. Heyecanın hiç eksik olmayacağı Survivor 2017'nin tanıtımları da mücadelenin ne kadar zorlu olacağını gösteren nitelikte. Birbirinden iddialı isimlerin yer alacağı Survivor 2017'de Gönüllüler Takımı ve Ünlüler Takımı'nın mücadelesi izleyenleri ekrana kilitleyecek.

Gönüllüler Takımı yarışmacıları ile mücadele edecek olan Ünlüler Takımı, rakiplerinden geri kalmadı. İşte Ünlüler Takımı yarışmacılarının iddialı sözleri...

İşte Survivor 2017'nin Ünlüler Takımı

Survivorda bu yıl kimler yarışacak (Survivor 2017 ne zaman başlayacak)


İhan Mansız: Kazanmak için savaşmak gerek, savaşmak için savaşçı olmak gerek..."

Adem Kılıççı: "Hayat bir boks maçı gibidir. Yenilgiyi düştüğünde değil, kalkamadığında yaşarsın! Şimdi yeni bir savaş başlıyor..."

Haberin Devamı

Serhat Akın: "Gönüllülerin gönlünde taht kurmaya gidiyorum.İsteseler de istemeseler de..."

Berna Öztürk: "En güçlü ben olmayabilirim; ama en iyisini ben yaparım..."

Sedat Kapurtu: "Kim daha çılgın göreceğiz! Ben mi Survivor mı? Çıldırtırım, çıltırtacağım..."

Furkan Kızılay: "Bu sene çok farklı bir Survivor olacak. Gönüllüler duymasın!"

Seda Demir: "Kendine güvenmek insanın en büyük zaferidir! Neden olmasın..."

Tarık Mengüç: "Survivor'a savaşmaya gidiyorum. Güç demek Mengüç demek. Güç bende artık!"

Sema Apak: "Ben rakiplerimi düşünmem! Onlar beni düşünsün..."

Pınar Saka: "Kazanmak için ne mi yaparım? Hayal bile edemezsiniz!"

Şahika Ercümen: "Benim için zafer, derinliklerden geçer! Bu sefer nefesimi Survivor için tutacağım..."

Sabriye Şengül: "Survivor'ın kadın bir savaşçıya ihtiyacı vardı! İşte ben geldim..."

İşte Ünlüler Takımı karşısında oldukça iddialı olan Survivor 2017 Gönüllüler Takımı'nın söyledikleri sözler...

İşte Survivor 2017 Gönüllüler Takımı:

Survivorda bu yıl kimler yarışacak (Survivor 2017 ne zaman başlayacak)


Gökhan Gözükan: "Size savaşmayı öğretebilirim ama cesareti asla..."

Fulya Şahin: "Adımı akıllara kazımaya geldim..."

Ogeday Girişken: "Ben aç kalmaktan korkmam, onlar benimle yarışmaktan korksun..."

Haberin Devamı

Denisa: "Adada yılan mı var? Ben zaten evde besliyorum..."

Elif Şadoğlu: "Herkes şampiyon olabilir ama benim olmadığım yerde..."

Eser West: "Konuşmak kolay ama o adaya adım attığın an herşey değişir..."

Burçak Tuncer: "Survivor'a kendi hikayemi yazmaya gidiyorum..."

Tuğçe Melis Demir: "Umarım Ünlüler Takımı iyi hazırlanmıştır. Zoru başarırım, imkansız sadece zamanımı alır..."

Volkan Çetinkaya: "Başarıya giden yolda her şey mübahtır. Survivor'da emir komuta bende..."

Gönüllüler Takımında ayrıca, Göz6 evinden şampiyon olarak ayrılan Berna Keklikler ve Erdi Ünver de yer alacak.

ÜNLÜLER TAKIMI

İLHAN MANSIZ

Dünya Kupası ve Türkiye bir arada anıldığı zaman şüphesiz akla gelen ilk isimlerden biridir İlhan Mansız. 2002 Dünya Kupası Turnuvası'nda Türkiye'nin Dünya üçüncüsü olmasına büyük katkı sağlayan Mansız, Beşiktaş formasını da terleterek ismini siyah-beyazlı kulübün unutulmayanları arasına yazdırdı. Kazanmak için savaşmak gerek, savaşmak için savaşçı olmak gerek..." diyen efsane futbolcu, bu sefer de Survivor 2017'de başarısını ortaya koymaya çalışacak.

Haberin Devamı

ADEM KILIÇÇI

Türkiye'yi birçok turnuvada temsil ederek ülkemizi gururlandıran ve de başarısını kazandığı gümüş madalya ile taçlandıran Adem Kılıççı, Survivor 2017'nin bir diğer yarışmacısı. Yakışıklı boksör "Hayat bir boks maçı gibidir. Yenilgiyi düştüğünde değil, kalkamadığında yaşarsın! Şimdi yeni bir savaş başlıyor..." diyerek Survivor 2017'ye iddialı bir giriş yapıyor.

SERHAT AKIN

İsmi Fenerbahçe ile özdeşleşen ve efsane bir futbolcu haline gelen Serhat Akın'ı tanımayan yoktur herhalde. 'Kadıköy Boğası' lakaplı kariyerli futbolcu Survivor adasında yaşam savaşı verecek bir diğer yarışmacı. "Gönüllülerin gönlünde taht kurmaya gidiyorum; isteseler de istemeseler de" ifadeleriyle iddiasını ortaya koyan efsane futbolcu sabırsızlıkla 21 Ocak gününü bekliyor.

BERNA ÖZTÜRK

DJ olarak tanınan ve Türkiye'nin popüler isimlerinden biri haline gelen Berna Öztürk de Dominik'te olacak. Başarılı DJ, "En güçlü ben olmayabilirim; ama en iyisini ben yaparım..." diyerek rakiplerine meydan okuyor.

Haberin Devamı

SEDAT KAPURTU

Çılgın Sedat lakaplı başarılı sanatçı Sedat Kapurtu'nun kalbi uzun sanat kariyerinin ardından şimdi de Survivor için atacak. İsmini duyurmuş başarlı sanatçı, 'Çılgın' lakabının hakkını vererek Survivor için şu ifadeleri kullanıyor: ""Kim daha çılgın göreceğiz! Ben mi, Survivor mı? Çıldırtırım, çıldırtacağım..."

FURKAN KIZILAY

Kendisini 2002 yılında 'Çocuklar Duymasın' dizisiyle tanımıştık. O dönemde dizideki ailenin en küçük bireyi olan ve afacan bir çocuğu canlandıran Furkan Kızılay, 'Havuç' karekteriyle hafızalara kazınmıştı. O çocuk artık büyüdü ve genç bir delikanlı oldu. "Bu sene çok farklı bir Survivor olacak. Gönüllüler duymasın!" diyen Kızılay, performansı en çok merak edilen yarışmacılardan...

SEDA DEMİR

TV dizileri ve reklamlardan tanıdığımız Seda Demir, Survivor 2017'nin bir diğer yarışmacısı. "Kendine güvenmek insanın en büyük zaferidir! Neden olmasın..." sözleriyle iddiasını belirten güzel oyuncu, Ünlüler Takımı'da yer alıyor.

TARIK MENGÜÇ

Mobilya tasarımcılığından sonra müzik kariyerine başlanayan Tarık Mengüç, şimdi de Türkiye'nin en zor yarışma programında başarıyı yakalayabilmek için kolları sıvadı. Şarkıcılığın yanında oyunculuk yeteneğiyle de ön plana çıkan Mengüç, Survivor 2017 öncesi şu ifadelere yer verdi: "Survivor'a savaşmaya gidiyorum. Güç demek Mengüç demek. Güç bende artık!"

SEMA APAK

Sporcu kişiliğiyle adınadan söz ettiren Sema Apak, yurt içinde ve yurt dışında elde ettiği başarılarıyla hatırlanıyor. Atletik sporcu "Ben rakiplerimi düşünmem! Onlar beni düşünsün..." diyerek bu sefer de başarısını Survivor 2017'de ıspatlamak için ter dökecek.

PINAR SAKA

Elde ettiği başarılarla kendini ıspatlayan bir diğer Survivor 2017 yarışmacısı da Pınar Saka. Kazandığı bronz madalya ile ismini duyuran Saka, Survivor 2017 için de oldukça iddialı. "Kazanmak için ne mi yaparım? Hayal bile edemezsiniz!" diyerek Survivor sahnesine hazır olduğunu gösteren başarılı sporcuyu Ünlüler Takımı'nda izleyeceğiz.

ŞAHİKA ERCÜMEN

Türk serbest dalışçı ve sualtı hokeyi oyuncusu olarak her geçen gün başarısına başarı katan yetenekli sporcu sebest dalışta Türkiye rekorunu elinde bulundurmaktadır. Su altında en derine inen insan ünvanını alarak başarılarını taçlandıran genç sporcu, "Benim için zafer, derinliklerden geçer! Bu sefer nefesimi Survivor için tutacağım..." diyor.

Sabriye Şengül: Spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, daha sonra kickboks'la tanıştı. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye Şampiyonluğu olan Şengül'ün ayrıca K1 Dünya Karması şampiyonluğu da bulunuyor. "Survivor'ın kadın bir savaşçıya ihtiyacı vardı! İşte ben geldim..." diyen şampiyon ismi Ünlüler Takımı'nda izleyeceğiz.

GÖNÜLLÜLER TAKIMI

GÖKHAN GÖZÜKAN

Boks ve vücut geliştirmeyle yakından ilgilenen Gökhan Gözükan, gücünü bu sefer Survivor 2017 için harcayacak. "Size savaşmayı öğretebilirim ama cesareti asla..." diyen Gözükan, Gönüllüler Takımı'nda...

FULYA ŞAHİN

1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen genç yarışmacı Fulya Şahin, Gönüllüler Takımı'nın bir diğer yarışmacısı. Şahin, "Ben Fulya, adımı kazımaya geldim" diyerek iddiasını ortaya koyuyor.

OGEDAY GİRİŞKEN

Fenerbahçe Kürek Takımı'nda lisanslı sporcu olan Ogeday Girişken, Survivor 2017 yarışmacısı olmaya hak kazandı. Ülkemizi Milli Takım formasıyla temsil eden sporcu Gönüllüler Takımı'nda...

DENİSA

Survivor'ın zorlu doğa şartlarından bahseden Denisa, "Adada yılan mı var? Ben zaten evde besliyorum" diyerek; Dominikte'ki yaşam mücadelesine önceden hazırlanmış gibi görünüyor. Genç yarışmacının Türkiye Bikini Fitness dalında 3 şampiyonluğu var.

ELİF ŞADOĞLU

2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu olan Elif Şadoğlu, "Herkes şampiyon olabilir ama benim olmadığım yerde..." diyerek kendine güvenini ortaya koyuyor. Şadoğlu'nu Gönüllüler Takımı'nda izleyeceğiz.

ESER WEST

New York’ta dünyaya gelen Eser West, Guardia Communitiy College üniversitesinde eğitim hayatını tamamladı. Şimdi yeni bir mücadeleye hazırlanan West, "Konuşmak kolay ama o adaya adım attığın an herşey değişir..." diyerek, Survivor 2017'nin zorluğuna dikkat çekiyor.

BURÇAK TUNCER

Eğitim hayatı boyunca birçok sanat dalıyla ilgilenen Burçak Tuncer, resim dalında birincilik ödüllerine sahip. "Survivor'a kendi hikayemi yazmaya gidiyorum..." diyen Tuncer, Gönüllüler Takımı'nda.

TUĞÇE MELİS DEMİR

"Umarım Ünlüler Takımı iyi hazırlanmıştır. Zoru başarırım, imkansız sadece zamanımı alır..." diyerek Survivor 2017 öncesi iddialı bir tavır ortaya koyan Tuğçe Melis Demir, buz hokeyinde başarılı bir isim. Demir'i Gönüllüler Takımı'nda izleyeceğiz.

VOLKAN ÇETİNKAYA

TSK Ordu Milli takım sporcusu olan Volkan Çetinkaya, sporcu kimliğiyle ön plana çıkıyor. "Başarıya giden yolda her şey mübahtır. Survivor'da emir komuta bende..." diyen Çetinkaya, Gönüllüler Takımı'nda.

ERDİ ÜNVER

Survivor 2017'de yer alacak bir diğer isim Erdi Ünver. Kendisini TV8'de ekranlara gelen Göz6 programıyla tanımıştık. Hatırlanacağı üzere Erdi Ünver, Göz6 yarışmasında erkekler evinin şampiyonu olarak Survivor 2017'ye katılma hakkı elde etmişti. Ünver'i Gönüllüler Takımı'nda izleyeceğiz.

BERNA KEKLİKLER

Göz6 yarışmasında kızlar evinin şampiyonu da Bernan Keklikler olmuştu. Elde ettiği şampiyonluk henüz tazeyke bir başka şampiyonluk için kolları sıvayan Keklikler, Gönüllüler Takımı'nda.