Gündem Survivor'da büyük final ne zaman? Finale kimler kalacak?

Survivor'da büyük final ne zaman? Finale kimler kalacak?

29.06.2019 - 21:36 | Son Güncellenme:

Survivor'da artık son günler yaşanıyor. Yarı final için mücadele eden dört yarışmacıdan ikisi yarı finale direkt olarak kalma şansı elde ederken sona kalan iki isimden biri yarın akşam oynanacak olan yarı final öncesinde hayallerine veda edecek. Peki Survivor'da büyük final ne zaman ekrana gelecek?

Survivorda büyük final ne zaman Finale kimler kalacak

Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Büyük finale kısa bir süre kala vatandaşlar Survivor finalinin ne zaman ekrana geleceğini araştırmaya başladı. Yunan takımında Katerina Dalaka, Afroditi, Dimitra ve Nikos arasında oynanan mücadele adeta nefesleri kesti. Final oyunları bu akşam Survivor'da oynanmaya başladı. İlk mücadele eden takım Yunan takımı arasında yaşanan çekişmeli mücadeleye ilk veda eden isim Nikos oldu. Nikosun elenmesinin ardından Afroditi'di yarışmaya veda eden ikinci isim oldu. Katerina Dalaka ve Dimitra arasında yaşanan mücadele nefesleri kesti. Dimitra, Katerina'nın bir canını alarak durumu 1-1 eşitliğe taşıdı. Katerina Dalaka finalde kalan son dört koltuktan birine adını yazdırmayı başardı.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA BÜYÜK FİNAL NE ZAMAN? YARI FİNALE TÜRK TAKIMINDAN HANGİ İSİMLER KALDI?

Survivor'da final oyunları bu akşam oynandı. Yarı finale direkt olarak katılabilmek için Türk takımında Seda, Emre, Okay ve Yusuf arasında kıyasıya mücadele yaşandı. İlk oyunda sonuncu olan Emre SMS oylamasına kalan ilk isim oldu. İkinci oyunda Seda, Okay ve Yusuf arasındaki mücadele adını yarı finale yazdıran ilk isim Okay olurken ikinci isim ise Yusuf oldu ve Emre ile birlikte SMS oylamasına çıkacak olan diğer yarışmacı Seda oldu. Yarı final öncesinde yarın akşam bu iki isimden biri hayallerine veda edecek. Yusuf ve Okay'ın yanı sıra bir isim daha yarı finalde halkın oylamaları ile finale kalabilmek için ekrana çıkacak.

Haberin Devamı

Survivor'da yarın akşam gerçekleşecek olan yarı finalin ardından iki isim adını finale yazdıracaki Finale kalacak olan iki ismin halk oylaması 1 Temmuz Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan Survivor'da belli olacak?