Gündem Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor'da eleme adayları...

Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor'da eleme adayları...

03.02.2019 - 09:09 | Son Güncellenme:

Survivor 2019 ikinci bölümüyle ekranlara geldi. Dün ilk bölümüyle ekranlara hızlı bir geri dönüş yapan Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu oynandı ve eleme adayları belli oldu. Survivor'da bunların yanı sıra Acun Ilıcalı bir yarışmacı ile ilgili oldukça önemli bir açıklama yaptı. İşte Survivor 2019'da bu akşamki Türkiye-Yunanistan mücadelesinde yaşananlar...

Survivorda dokunulmazlığı hangi takım kazandı Survivorda eleme adayları...

Survivor 2019 için heyecan başladı. Türkiye - Yunanistan mücadelesi ile ekrana gelen Survivor 13. sezonuyla dün akşam başladı. Peki bu akşam 2. bölümüyle ekranlara gelen Survivor'da neler yaşandı?

Haberin Devamı

SURVİVOR 2. BÖLÜMDE DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2019'un dün oynanan ilk dokunulmazlık oyununu Türkiye kazanmıştı. Bu sezon haftada iki kez oynanacağı açıklanan dokunulmazlık oyunu bu akşam da nefesleri kesti. Dün olduğu gibi yine büyük heyecana sahne olan dokunulmazlık oyununu yine Türkiye 10-8 skoruyla kazanarak büyük bir başarıya imza attı ve oyunda müthiş bir performans gösteren Hikmet Tuğsuz sembolün sahibi oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Salı günü ekranlara gelecek ada konseyi öncesi dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Yunan takımında eleme adayları da belli oldu. Yunan halkının vereceği oylarla belli olacak eleme gecesinde adaylar Loulieta, Spyros ve Demi oldu.

ACUN ILICALI'DAN FLAŞ AÇIKLAMA

Survivor'da bu akşam önemli bir gelişme de yaşandı.Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Yunan takımından Dimitri'nin durumu ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Ilıcalı, geçirdiği bir kaza sonucu tedavi altına alınan Yunan yarışmacı Dimitri'nin büyük olasılıkla yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı...

SURVİVOR 2. YENİ BÖLÜM FRAGMAN

Haberin Devamı

SURVİVOR TÜRKİYE YARIŞMACILARI KİMLER?

Survivorda dokunulmazlığı hangi takım kazandı Survivorda eleme adayları...

Hakan Kanık
Sude Burcu
Yusuf Karakaya
Seda Ocak
Bora Edin
Ecem Onaran
Hikmet Tuğsuz
Kader Karakaya
Atakan Işıktutan
Melisa Emirbayer
Büşra Yalçın
Okay Köksal