Gündem Survivor'da dokunulmazlığı kazanan hangi takım oldu? Survivor eleme adayları...

Survivor'da dokunulmazlığı kazanan hangi takım oldu? Survivor eleme adayları...

03.03.2019 - 10:13 | Son Güncellenme:

Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan bu akşam 18. yeni bölümüyle oldukça heyecan verici bir bölümü geride bıraktı ve haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayları da belli oldu. Peki Survivor'da eleme adayları kimler oldu?

Survivorda dokunulmazlığı kazanan hangi takım oldu Survivor eleme adayları...

Survivor'da dün oynanan ilk dokunulmazlık oyununu Türkiye takımının kazanmasının ardından bu akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı ve büyük heyecana sahne oldu. Peki Survivor'da ikinci dokunulmazlığı hangi takım kazandı ve eleme adayları kimler oldu?

2. DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Dün akşam ilk oyunu Türkiye takımının kazanmasının ardından bu akşam kıyasıya bir mücadeleye sahne olan Survivor'da dokunulmazlığı kazanan takım bu kez 10-9 skoruyla büyük bir geri dönüşe imza atan Yunanistan takımı oldu.

DOKUNULMAZLIK FİNALİNİ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da ilk dokunulmazlığı Türkiye, ikinci dokunulmazlığı ise Yunan takımının kazanmasının ardından final etabına gidildi ve bu oyunun da 3-2 kazanan Yunan takımı bu hafta dokunulmazlığın sahibi oldu. Böylelikle Survivor'da haftanın eleme adayları Türkiye takımından olacak...

BİREYSEL DOKUNULMAZLIKLARI KİMLER KAZANDI?

Survivor'da dokunulmazlık oyunları sonrası bireysel dokunulmazlık oyunları oynandı ve kadınlarda Melisa, erkeklerde ise Yusuf kazandı.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da ilk eleme adayı yapılan oylama sonucu Ecem oldu. Kadınlarda bireysel dokunulmazlığı kazanan Melisa ise Okay'ın ismini verirken, erkeklerde bireysel dokunlmazlığı kazanan Yusuf da Hakan'ın ismini verdi...