Gündem Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor eleme adayları kimler?

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor eleme adayları kimler?

03.06.2019 - 10:30 | Son Güncellenme:

Survivor'da haftanın ikinci ve son dokunulmazlık oyunu dün akşam gerçekleştirildi. İletişim ödülünün ardından gerçekleştirilen dokunulmazlık oyununda kıran kırana bir müsabaka yaşandı. Dokunulmazlığı kazanan takımın rahat bir nefes aldığı Survivor'da eleme adayları hangi takımdan çıktı. Peki Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivorda dokunulmazlığı kim kazandı Survivor eleme adayları kimler

Survivor'da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. TV8 ekranında yayınlanan sevilen yarışma programı Survivor'da haftanın ikinci ve son dokunulmazlık oyununda kıran kırana bir müsabakaya sahne oldu. Peki Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Eleme adayları hangi takımdan çıktı?

Haberin Devamı

İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİMLER KAZANDI?

Survivor'da 85. bölüm ilk olarak iletişim oyunları ile başladı. Ödülün ailelerle mesajlaşmak olduğu zorlu oyunları erkeklerde Emre, kadınlarda ise Seda kazandı. Ödülü kazananlardan Emre, ödüle Yusuf'u, Seda ise Büşra'yı götürdü

SURVIVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam iletişim oyunu sonrası haftanın 2. dokunulmazlığı oynandı. İlk dokunulmazlığı kazanan Siyah takım, ikinci dokunulmazlığı da 10-7 kazanmayı başararak dokunulmazlığı kazanmış oldu. Böylelikle Survivor'da haftanın eleme adaylarının Beyaz takımdan olacağı belli oldu.

SURVIVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da bu hafta eleme adayları Beyaz takımdan oldu ve bu isimler Büşra Yalçın ve Okay Köksal oldu...