Gündem Survivor'da dokunulmazlık oyunlarını kimler kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

Survivor'da dokunulmazlık oyunlarını kimler kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

23.06.2018 - 23:28 | Son Güncellenme:

Survivor'da bu gece dokunulmazlık oyunları oynandı. Kıbrıs Finali öncesi hayati önem taşıyan dokunulmazlık oyunları büyük çekişmeye sahne oldu. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyunlarını kimler kazandı ve eleme adayları kimler oldu?

Survivorda dokunulmazlık oyunlarını kimler kazandı Eleme adayları kimler oldu

Survivor 107. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışma programının yeni bölümünde dokunulmazlık oyunları ve Kıbrıs Finali öncesi nefesleri kesildi. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyunlarını kimler kazandı ve eleme adayları kimler oldu?

107. BÖLÜMDE DOKUNULMAZLIĞI KİMLER KAZANDI?

Survivor'da 107. bölümde dokunulmazlık oyunları oynandı. Reyting rekorları kıran yarışmanın yeni bölümünde dokunulmazlığı kadınlarda Nagihan Karadere, erkeklerde ise Hilmi Cem kazandı ve Kıbrıs Finali için büyük avantaj elde ettiler.

107. BÖLÜMDE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da konseyde çıkan ilk eleme adayları eşit oy alan Turabi Çamkıran ve Hakan Hatipoğlu oldu. Sonrasında ise Acun Ilıcalı: " Bu durumda dokunulmaz olanlara aday sormaya gerek kalmadı Anıl ve Damla da otomatik olarak aday oldu" dedi.

Böylelikle Turabi, Hakan, Anıl ve Damla günün eleme adayları oldu.

TURABİ'DEN İLGİNÇ HAREKET

Eleme adaylarının belli olduğu Survivor'da Turabi ise damga vurdu. Her zaman eleme adaylarını esprili bir şekilde yazan Turabi bu kez kutu yaptı.



SURVİVOR'DA DÜN KİM ELENDİ?

Haberin Devamı

Survivor'da elenen isim belli oldu. Survivor 2018'de gönüllüler takımında yer alan Murat Ceylan elenen son isim oldu.

MURAT CEYLAN KİMDİR?

Murat Ceylan, 15 Mayıs 1989 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Küçük yaşlardan beri müzik ile ilgilenen Murat Ceylan, 8 yıl boyunca İstanbul Devlet Konservatuarı Profesörü Ergican Saydam’dan müzik dersleri aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü 3. Sınıfta lisans eğitimine devam etmektedir. Müzikten başka bir çok spor dalıyla da yakından ilgilenen Murat 7 yıldır profesyonel olarak fitness ile uğraşmaktadır. Ayrıca İstanbul Atlı Spor Kulübü’nde lisanslı binicilik yapmaktadır.

SURVİVOR'DA EV ÖDÜLÜ KİMLERİN OLDU?

Survivor 2018'de ev ödülü için birbiriyle yarışan yarışmacılar arasında kazanan yarışmacılar Hakan Hatipoğlu, Anıl Berk Baki, Turabi Çamkıran kazandı. Nagihan Karadere ve Murat Ceylan ise eşit puan aldıklarından dolayı bir ev ikisinin adına oldu.

SURVIVOR 108. YENİ BÖLÜM FRAGMANI