Gündem Survivor'da finale kimler kaldı? Survivor Yunan şampiyonu kim oldu?

Survivor'da finale kimler kaldı? Survivor Yunan şampiyonu kim oldu?

01.07.2019 - 07:30 | Son Güncellenme:

Survivor'da finale kalan isimler dün akşam belli oldu. Yunan takımında ise şampiyon olan isim dün akşam belirlendi. 6 ay süren uzun maratonun ardından adını son dört kişi arasında kalmayı başaran yarışmacılar arasında yarı final ve final heyecanı bir arada yaşandı. Yunan takımının şampiyonu dün akşam belirlenirken Türk takımında finale adını yazdıran iki kişi ise dün akşam açıklandı. Peki Survivor'da Yunan şampiyonu kim oldu? Türk takımında adını finale hangi isimler yazdırdı?

Survivorda finale kimler kaldı Survivor Yunan şampiyonu kim oldu

Survivor'da dün gece heyecan dozu yüksek anlar yaşandı. Yunan takımında şampiyon Yunan halkının verdiği oylar ile belirlendi. 100 bin euro'nun sahibi olacak olan şampiyon Sakis'in oylama sonuçlarını açıklaması ile belli oldu. Survivor'da Yunan takımında son dörde kalan Afroditi, Nikos, Dimitra ve Katerina Dalaka arasından Nikos ve Afroditi arasında ilk SMS oylaması yapıldı. Afroditi dörtlü finalde veda eden ilk isim olurken Dimitra, Nikos ve Katerina arasındaki yarı final SMS oylamasında yarışmaya veda eden isim bu kez Nikos oldu. Yunanistan takımında son ikiye kalan adını finale yazdıran Katerina ve Dimitra arasında ikinci bir SMS oylamasına gidildi.

Haberin Devamı

Türk takımında ise Cumartesi akşamı oynanan oyunların ardından adını finale yazdırmayı başaran Yusuf ve Okay dörtlü koltukta kendilerine yer bulan iki isim olurken oyunların kaybedenleri Seda ve Emre, halk oylamasına çıktı. Seda ve Emre arasında yapılan halk oylamasının ardından dörtlü finalde yarışmaya veda eden ilk isim Emre oldu. Seda, Okay ve Yusuf arasında gerçekleştirilen yarı final halk oylamasında ikinci olarak yarı finalde hayallerine veda eden isim ise Okay oldu. Bu akşam gerçekleştirilecek olan büyük finalde Seda ve Yusuf arasında yapılacak olan SMS oylamasının ardından bu sezonun Survivor şampiyonu belirlenecek.

SURVİVOR TÜRK TAKIMINDA ŞAMPİYON KİM OLACAK? SEDA MI? YUSUF MU?

SURVİVOR YUNAN ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Haberin Devamı

Survivor, Yunan takımında son dörde kalmaya hak kazanan Dimitra, Afroditi, Katerina ve Nikos arasından yarı final koltuğunu Cumartesi akşamı oynanan oyunlar ile Katerina ve Dimitra elde etmişti. Nikos ve Afroditi arasında gerçekleştirilen halk oylamasında Yunan halkı tercihini Nikos'tan yana kullandı. Nikos böylece yarı finale adını yazdıran üçüncü isim olmayı başardı. Nikos, Katerina ve Dimitra arasında yapılan halk oylamasında bu kez yarışmaya veda eden isim Nikos oldu. Dimitra ve Katerina arasında yapılan SMS oylaması sonuçlarını açıklayan Sakis, Survivor 2019 Yunan şampiyonunu Katerina Dalaka olarak açıkladı.

Survivorda finale kimler kaldı Survivor Yunan şampiyonu kim oldu

SURVİVOR'DA TÜRK TAKIMINDA FİNALE HANGİ İSİMLER KALDI?

Survivor'da Türk takımında finale kalan iki isim dün akşam belli oldu. Cumartesi akşamı gerçekleştirilen son oyunların ardından yarı finalde iki koltuğun sahibi olan iki isim Okay ve Yusuf oldu. Seda ve Emre yarışmalarda sonuncu olarak dün akşam gerçekleştirilen halk oylamasına çıkma şansı yakaladı. Seda ve Emre arasında gerçekleştirilen halk oylamasında yarışmaya veda eden ilk isim Emre oldu. Seda, böylelikle adını yarı finale yazdırmış oldu. Okay, Seda ve Yusuf arasında gerçekleştirilen ikinci halk oylaması finale kalacak olan iki ismi belirledi. Acun Ilıcalı finale kalan ik ismi Seda ve Yusuf olarak açıkladı. Halk oylaması sonucuna göre hayallerine veda eden ikinci yarışmacı Okay oldu.