Gündem Survivor'da kim elendi? Bora ve Hikmet arasında ipler kopuyor

Survivor'da kim elendi? Bora ve Hikmet arasında ipler kopuyor

27.03.2019 - 07:47 | Son Güncellenme:

Survivor'da dün akşam kim elendi? Yunan takımından üç ismin eleme potasında olduğu Survivor'da bir kişi daha adaya veda etti. Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde ise Hikmet ve Bora arasındaki gerilim artıyor. İpler kopacak mı? İşte Survivor 35. bölüm fragmanı...

Survivorda kim elendi Bora ve Hikmet arasında ipler kopuyor

Survivor Türkiye Yunanistan tüm hızıyla devam ediyor. Dün akşam eleme gecesinin yaşandığı Survivor'da bir kişi daha hayallerine veda etti. Bu kez eleme potasında Yunan takımı vardı. Peki Survivor'da kim elendi?

Haberin Devamı

SURViVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta dokunulmazlığı kaybeden Yunanistan takımında yapılan oylama sonrası eleme adayları Spyros, Tony ve Patrick olmuştu.

Halk oylaması sonrası hayallerine veda eden isim Patrick Ogunsoto oldu.

Survivorda kim elendi Bora ve Hikmet arasında ipler kopuyor

PATRICK'IN SON SÖZLERİ...

Söyleyecek fazla bir şey yok. Bir ayağım burada diğeri ise dışarıdaydı. Kimin gideceğine halk karar veriyor. Benim istediğim tek şey arkadaşlarımın birbirine bağlı olması.

SURVİVOR YENİ BÖLÜMDE İPLER KOPUYOR

Bora ve Hikmet arasındaki tartışmalar gerilimini arttırıyor. Bu akşam yapılacak dostluk oyununda sinirler geriliyor. Peki, Bora ve Hikmet arasında neler olacak? Survivor yeni bölümü ile bu akşam 20.54'te TV8'de olacak.

SURVİVOR 35. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı