Gündem Survivor'da kim elendi? - İzle

Survivor'da kim elendi? - İzle

08.03.2016 - 08:57 | Son Güncellenme:

Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Tv 8'in sevilen yarışma programı Survivor'a bu hafta kim veda etti sorusunun yanıtı belli oldu. Survivor’da eleme gecesinde konsey bir kez daha toplandı. Yapılan oylamaya göre haftanın elenen ismi Ebru Öztürk oldu...

Survivorda kim elendi - İzle

Ekranların sevilen yarışması Survivor 2016 tüm hızıyla devam ediyor. Dün akşam ekrana gelen eleme gecesinde yapılan oylama sonucu Survivor'a bu hafta elenen isim Ebru Öztürk oldu.

Haberin Devamı

Survivor’da eleme gecesinde konsey bir kez daha toplandı. Bu hafta yapılan konseyde yarışmacılar oy birliği yapmışçasına Tuğba Özay’ın adını yazmıştı. Bireysel dokunulmazlık Oyununu kazanan Nagihan ise Ebru’nun adını yazarak dengeleri değiştirmeyi başarmıştı. Ancak Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı Ebru Öztürk oldu.

Survivor 2016 8 Mart ünlüler takımı SMS sıralaması
10. SEDA
9. EBRU
8. MEHMET
7. YUNUS
6. TUĞBA ÖZAY
5. EZGİ
4. EDA
3. YILMAZ MORGÜL
2. YATTARA
1. ATAKAN

SURVİVOR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Survivor tarihinin en unutulmaz finallerinden biri 7 Mart Pazartesi akşamı yaşandı. Ödül oyununu 2-6’dan 6-6’ya getiren ünlüler, ardından oyunu 9-9 yaptılar ve finalde 1 saniyelik farkla oyunu kaybettiler. Bu akşam ödülü gönüllüler kazandı. Ünlüler adasında ise sert rüzgarlar esti. Nagihan, oyunlarda Seda ve kendisinin oynaması gerektiğini söyleyince Ebru Nagihan ile tartıştı.

Haberin Devamı

Nagihan’ın “ilk oyunda Ezgi ‘ben oynayacağım’ diye atlamasaydı oyun böyle bitmezdi” dedi. Ezgi ise bunun üzerine “ Tuğba’nın Nihal’e oyun vermesi konuşulmuyor benim Gizem Memiç’e oyun vermem laf oldu” diyerek ağladı.

TV 8'de ekranlara gelen Survivor 2016 bu akşam yeni bölümü yayınlandı. Ünlüler takımı bu akşam yayınlanan bölümde muhteşem bir geri dönüş sergiledi. Gönüllülerin kazandığı ödülde ise Yatak, yastık, yumurta vardı.
Survivor 2016'da heyecan her geçen gün artıyor. Kıran kırana geçen dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2016 bu akşam Dokunulmazlık Oyunu ile ekrana geldi. Survivor 18. bölümde Dokunulmazlık Oyunu Gönüllülerin oldu. Ünlüler takımı ise bireysel dokunulmazlık oyununa gitti ve 1. Nagihan oldu.

Elemeye giren iki isim belli oldu
Survivor 2016 bu akşam yayınlanan bölümde Ünlüler oyunu kaybederek Ada Konseyine gitti. Konseyde ismi en çok yazılan isim belli oldu. Bu sonuçlara göre, 1 oy Eda'ya çıktı, 3 oy Ebru'ya çıktı ve 6 oy Tuğba'ya çıktı. Böylelikle Tuğba Özay eleme potasına giren ilk isim oldu. 6 oy alan Tuğba elemeye girdiği için Acun Ilıcalı son kullanılan oyu açma gereği duymadı. Bireysel Dokunulmazlığı kazanan Nagihan ise 2. adayı ise Ebru Öztürk olarak belirledi. Ebru bu sonuç sonrası " Nagihan tutarsız bir insan. Ama saygı duyuyorum. Gitmem gerekirse giderim. Nagihan en başından beri belli etmişti benim ismimi söyleyeceğini" dedi.

Haberin Devamı


Bireysel Dokunulmazlık Nagihan'ın oldu
Ünlüler takımı bu gece Dokunulmazlık Oyununu kaybetti ve Bireysel Dokunulmazlık oyununa gitti. Bu bölümde denge ön plana çıktı. Bireysel Dokunulmazlığı alan isim hem konseyde ismi yazılmayacak hemde SMS için bir isim söyleyerek eleme potasına bir isim sokma şansı yakalayacak. Bireysel Dokunulmazlıkta ilk elenen isim Atakan oldu. Ardından Eda, Yattara, Mehmet, Yılmaz Morgül, Yunus Günçe, Ebru, Ezgi, Seda ve Tuğba elenen isim oldu. Nagihan bireysel dokunulmazlık sembolünü alarak bu hafta ismi yazılmayacak.

Survivor'da hem zorlu yaşam koşullarından hem de yarışmacıların oyunlardaki hırsından dolayı bazen tansiyon yükselebiliyor. Geçtiğimiz hafta Survivor 2016'ya veda eden gönüllüler takımından Aylin Şallı, vedasının ardından adada duygu dolu anlar yaşandı.

Haberin Devamı

Survivor 2016 bu akşam 18. yeni bölümü ile ekrana geldi. Bu akşam dokunulmazlık oyununu Gönüllüler Takımı kazandı. Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı Salı akşamı elemeye gidecek ve 1 isim yarışmaya veda edecek.

SURVİVOR'DA ELEMEYE KİMİN İSMİ YAZILACAK?
“Survivor 2016”’da 7 Mart Pazartesi akşamı; oynanacak ödül oyunu izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatacak. Ünlüler mi kazanacak Gönüllüler mi? Adadaki yaşam mücadelesi izleyenleri ekranlara kilitleyecek. Elemeye kimin ismi yazılacağı bir gün önceden belli olacak.

Renkli kadrosu, rekabet dolu yarışları ve zorlu ada şartlarıyla “Survivor 2016” 7 Mart Pazartesi 20.00’de TV8’de.

Yayın Tarihi: 7 Mart Pazartesi

Yayın Saati : 20.00

Kişisel dokunulmazlığı kazanan Gizem Kerimoğlu da elenmek üzere Efecan Dianzenza adını vermişti. Merakla beklenen Survivor yarışmasında dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Önceki gün dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler ada konseyine gitti. Yapılan oylama sonucu Survivor'a bu hafta veda eden isim Aylin Şallı oldu
Konseyde yapılan oylama sonucu SMS'e çıkacak ilk isim Semih Öztürk olarak belirlendi. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Gizem Kerimoğlu SMS'e çıkacak ikinci isim olarak Efecan'ı seçti.

Haberin Devamı

Halkın verdiği oylarla birince olan Semih Öztürk yarışmanın kuralları gereği eleme listesinden çıktı ve yerine Serkay'ın adını verdi. Survivor'da SMS birincisi Semih Öztürk oldu, böylece Semih Özürk eleme listesinden çıkmış oldu. SMS oylamasında Damla ise ikinci oldu Semih Öztürk, Serkay Tütüncü'yü eleme listesine koydu. Damla'nın 3. adayı ise Aylin olmuştu.

SMS'te en çok oyu alan ikinci isim Damla Can elenmek üzere üçüncü adayı Aylin olarak belirledi.

Efecan, Serkay ve Aylin'in arasında geçen oylamada adaya veda eden isim Aylin Şallı oldu.

SURVİVOR PANORAMA TV8'DEN BAŞLIYOR!

TV8 ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma programı Survivor’ın izleyicilerine güzel haber. Survivor hakkında her türlü konunun ve olayın yorumlanacağı Survivor Panorama, Çarşamba 13.15’te izleyicisiyle buluşuyor.

Programın sunuculuklarını Survivor All-Star’a damgasını vuran yarışmacılardan Hakan Hatipoğlu ve Ütopya Panorama’nın sunucusu Nur Tuğba Algül üstlenecek. Survivor Panorama, özel görüntüleri ve canlı bağlantılarıyla, bu Çarşamba’dan itibaren hafta için her gün 13:15’te TV8 ekranlarında olacak