Gündem Survivor'da kim elendi? Survivor 85. yeni bölüm tanıtımı...

Survivor'da kim elendi? Survivor 85. yeni bölüm tanıtımı...

29.05.2018 - 07:08 | Son Güncellenme:

Survivor'da Yağmur Banda'nın elenmesinin ardından bugün sembol oyunları ve anlat bakalım oyunu oynandı. Peki Survivor'da 83. yeni bölümde neler oldu ve oyunları kimler kazandı?

Survivorda kim elendi Survivor 85. yeni bölüm tanıtımı...

Survivor 2018, 84. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışmanın bu akşamki bölümünde sembol oyunları ve anlat bakalım oyunu oynandı. Peki oyunları kimler ve hangi takımlar kazandı?

84. BÖLÜMDE ERKEKLER SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haberin Devamı

Erkekler sembol oyunu yine büyük bir çekişmeye sahne oldu. Dün oldukça iyi bir performans sergileyen ve sembolü kazanan Turabi, bu akşam ise Hilmi Cem'e finalde yenildi ve Hilmi Cem sembolün sahibi oldu.

84. BÖLÜMDE KADINLAR SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Erkekler sembol oyunu sonrası gözler kadınlar sembol oyununa çevrildi. Finalde Nagihan Karadere'yi mağlup etmeyi başaran Damla Can, kadınlar sembolünün sahibi oldu. Bu aynı zamanda Damla Can'ın ilk sembolü oldu.

ANLAT BAKALIM'I HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da eleme gecesinin ardından bu akşamki bölümde neşeli oyunlar da oynandı. Bu oyunlardan biri olan Anlat Bakalım'ı bu hafta Ünlüler takımı kazandı.

SURVIVOR 85. YENİ BÖLÜM TANITIMI

Sevilen yarışma Survivor'ın 85. yeni bölüm tanıtımı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta bir ilk yaşanmış ve her iki takım da birer dokunulmazlık oyunu kazanmayı başarmıştı. Böylelikle her iki takımdan ikişer yarışmacı da eleme adayı olmuştu. Gönüllüler takımından Hakan ve Yağmur, Ünlüler takımından ise Mustafa Kemal ve Turabi'nin eleme adayı olduğu haftada 1 kişi daha hayallerine veda etti. Sevilen yarışmada bu hafta adaya veda eden yarışmacı Yağmur Banda oldu.

YAĞMUR BANDA KİMDİR?

20 yaşında. Liseyi bitirmiş. 12 yaşından beri spor yapıyor. 12 yıldır tekvando yapıyor. Türkiye ve Balkan şampiyonluğu var. 2014 yılında Avrupa şampiyonluğu var. Bu sene Türkiye ikincisi olmuş.