Gündem Survivor'da kim elendi? Survivor'da dengeler değişiyor mu?

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dengeler değişiyor mu?

22.05.2019 - 07:59 | Son Güncellenme:

Survivor Türkiye Yunanistan son bölümde bir kişi daha adaya veda etti. Beyaz takımdan Afroditi ve Ria'nın eleme adayı olduğu Survivor'da yarışmaya veda eden isim kim oldu? Elenen ismin gidişinin ardından adada dengeler değişecek mi? İşte Survivor 76. yeni bölüm fragmanı...

Survivorda kim elendi Survivorda dengeler değişiyor mu

Survivor 2019 devam ediyor. Salı akşamı son bölümü ile ekrana gelen Survivor'da ada konseyi toplandı. Bir kişi daha Survivor final hayallerine veda etti. Afroditi mi yoksa Ria mı elendi?

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Beyaz takımdan Afroditi ve Ria eleme potasındaydı. Dahaa az oy alarak yarışmaya veda eden isim Ria oldu. İşte Ria'nın son sözleri:

Tek istediğim takımın iyi olması. Yarışmada bulunmak harika bir şeydi. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Kardeşlerimi ve arkadaşlarımı burada bırakıyorum. Her şey gönlünüzce olsun.

RİA KOLOVOU KİMDİR?

Ria Kolovou 30 yaşında ve Edessa'dan geliyor. Ulusal Spor Akademisi mezunu ve son bir yıldır Mikonos adasında bir butik sahibi. Çok sosyal bir kişiliğe sahip; fakat bazen biraz bencil olabiliyor. Kendine özen göstermeyi ve temizliği çok seviyor.

Survivorda kim elendi Survivorda dengeler değişiyor mu

SURVİVOR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Survivor bu akşam 76. bölümü ile ekrana gelecek. Beyaz Takımdan Ria'nın elenmesi takımdaki dengeleri nasıl değiştirecek merak konusu. Bu akşam ödül için yarışacak olan Beyaz takımda Hikmet de olmayacak.

Haberin Devamı

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI