Gündem Survivor'da kim elenecek? Afroditi mi, Ria mı?

Survivor'da kim elenecek? Afroditi mi, Ria mı?

21.05.2019 - 07:30 | Son Güncellenme:

Survivor'da bu akşam bir kişi yarışmaya veda edecek. Beyaz takımın dokunulmazlığı kaybetmesinin ardından Afroditi ve Ria eleme potasına çıktı. Bu akşam yapılacak konseyde en az oyu alan yarışmacı Survivor'dan elenecek. İşte Survivor 75. bölüm fragmanı

Survivorda kim elenecek Afroditi mi, Ria mı

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan hız kesmeden devam ediyor. Bu akşam 75. bölümü ile ekrana gelecek olan Survivor 20.00'de TV8'de.

Haberin Devamı

SURVİVOR 75. BÖLÜM FRAGMANI

Survivor'da bu akşam takımlar ödül oyunu için karşı karşıya gelecekler. Hikmet'in sakatlığı nedeniyle yarışamaması dengeleri nasıl değiştirecek merak konusu.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da hafta sonu dokunulmazlık heyecanı yaşandı. İlk dokunulmazlık oyununu siyah takım kazanmıştı. İkinci dokunulmazlığı da alan siyah takımda bu hafta elenen olmayacak. Beyaz takım eleme potasına çıkacak.

SURVİVOR'DA KİM ELENECEK?

Survivor'da yapılan konsey sonrası eleme adayları Beyaz takımdan Ria ve Afroditi oldu. Bu akşam en az oyu alan yarışmacı Survivor hayallerine veda edecek.

ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor 73. yeni bölümde araba ödülü oynandı. Beyaz takımın 8-2 üstünlüğü ile devam eden oyunda Hikmet şok bir sakatlık yaşadı ve oyun Acun Ilıcalı tarafından ertelendi. Araba ödüllü oyunun galibi ilerleyen bölümlerde belli olacak...

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA SÜRPRİZ

Survivor Türkiye Yunanistan yetmiş üçüncü bölümde gerçekleşen ada konseyinde Acun Ilıcalı, yarışmacılara sürpriz gelişmeyi açıkladı. Survivor'ın unutulmayan yarışmacıları Dominik'e gelecek ve nefes kesen mücadeleler yaşanacak.