Gündem Survivor'da kim elenecek? - İzle

Survivor'da kim elenecek? - İzle

29.02.2016 - 08:04 | Son Güncellenme:

Survivor 2016 tüm heyecanıyla devam ediyor. Survivor'da ikinci dokunulmazlık yarışması yapıldı. Dokunulmazlık yarışmasını Ünlüler kazandı. bugün yapılması beklenen eleme ise yarına ertelendi. Akıllarda ise tek soru var;"Survivor'da kim elenecek?". Bu heyecanlı yarışma hakkında tüm detaylar haberimizde..

Survivorda kim elenecek - İzle

Survivor 2016'da dokunulmazlık yarışmasını Ünlüler kazanırken Gönüllüler bir ismi eleme için seçti. Survivor ada konseyinde gönüllüler takımı eleme adayı olarak Semih Öztürk'ü çıkarmıştı. Kişisel dokunulmazlığı kazanan Gizem Kerimoğlu da elenmek üzere Efecan Dianzenza adını vermişti.

Haberin Devamı

Survivor elemesi neden ertelendi?

Survivor elemesi artık çarşamba günleri yayınlanacak. Yayın günlerini değiştiren Acun Ilıcalı haftada 5 gün Survivor'ı ekranlara taşıyacak. Haliyle salı günü yapılan SMS oylaması da çarşamba gününe kaydı. Artık Survivor finali çarşamba günleri gerçekleşecek. Survivor TV8 kanalında cumartesi, pazar, pazartesi, salı ve çarşamba günleri yayınlanacak.

Survivor adasında Semih Öztürk ve Efecan Dianzenza'nın yanına gelecek ismi SMS oylaması sonuçlarına göre birinci olan isim belirleyecek. Birinci olan ismin vereceği kişiyle birlikte 'kim elendi' sorusunun yanıtı için gönüllüler SMS sıralamasına bakılacak. Survivor SMS sıralaması sonuçlarına göre en sonda olan isim elenecek.?

Haberin Devamı

SURVİVOR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da bu akşam 14. bölüm yapılıyor. Yarışmada ödül oyunu için kıyasıya yarış yapıldı. Ünlüler Takımı kısa sürede fark atmaya başladı ve durumu 6-2'ye kadar getirdi. Ancak oyunu bırakmayan Gönüllüler son oyunlarda farkı kapatmayı bildi ve durumu 8-8'e getirdi. Ancak Ünlüler Takımı oyunu son saniyelerde bırakmadı ve yarışmadan 10-8 galip ayrıldı. Survivor'da bu akşam ki ödül çilolataydı.

Dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllüler takımında yarışmacılar eleme için bir arkadaşlarının ismini yazdılar. Gönüllüler takımında adı en çok yazılan Semih, eleme için çıkan ilk isim oldu.

İKİNCİ İSİM EFECAN

Survivor’ın dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllülerde, bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Gizem Kerimoğlu’ nun kararıyla, Semih Öztürk’ten sonra ikinci eleme adayı Efecan oldu.

SURVİVOR SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR ?

1991 yılında doğan Semih Öztürk, Marmara Üniversitesi Radyo, sinema ve Televizyon mezunudur. Ütopya'sının ve kurallarının son derece rahatsız edici olacağını yarışmanın başında belirten Semih Öztürk, bariz özelliğinin inatçılık olduğunu belirtmişti. Yarışmada konuşkan yapısıyla dikkat çeken Semih Öztürk, diğer bir yarışmacı olan Kurretülayn ile yaşadığı inişli çıkışlı aşkla da sık sık gündeme gelmişti.

Survivorda kim elenecek - İzle


SURVİVOR EFECAN DİANZENZA KİMDİR?

Efecan Dianzenza Londra doğumlu. Babası yabancı, İngiliz vatandaşı olduğu için de soyadı yabancı. Annesi Türk olan Efecan Dianzenza 26 yaşında.

Efecan Dianzenza 3 yaşındayken ailesinin İzmir’e yerleşmesi sonucunda hayatının büyük bir kısmını İzmir Karşıyaka’da geçirmiş. 9 yaşında Karşıyaka spor kulübünde futbol oynamaya başlayan Efecan Dianzenza, 14 yaşında Antalyaspor’a transfer oldu.

Sporun yanı sıra müziğe de ilgisi olan Efecan Dianzenza Antalya'daki evinde küçük bir stüdyo kurdu ve underground albümler yaptı. Antalya’da iki sene yaşadıktan sonra İstanbul'a taşınan Efecan Dianzenza İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde futbol yaşamına devam etti. Underground müzikler yapan Efecan, İstanbul gece kulüplerinde dj’lik de yapmaya başladı.

Survivorda kim elenecek - İzle