Gündem Survivor'da kim kazandı? Survivor 2018 şampiyonu o isim oldu...

Survivor'da kim kazandı? Survivor 2018 şampiyonu o isim oldu...

01.07.2018 - 08:13 | Son Güncellenme:

Survivor 2018'de zorlu mücadele sona erdi. TV8 kanalında yayınlanan Suvivor dün akşam nefes kesen bir final bölümü ile izleyicisini ekrana kilitledi. Peki Survivor finalistlerinden Nagihan, Anıl, Hilmi Cem ve Adem arasından kim şampiyon oldu? İşte Survivor 2018'in kazanan ismi...

Survivorda kim kazandı Survivor 2018 şampiyonu o isim oldu...

Survivor final heyecanını her yıl olduğu gibi bu yıl da Kıbrıs'ta yaşadı. Yapılan SMS oylaması sonucu 4 finalisten 3'ü hayallerine veda ederken bir isim şampiyonluğu kazandı. Heyecanın dinmediği Survivor'da dün akşam son kez nefesler tutuldu ve Survivor 2018 birincisi açıklandı.

Haberin Devamı

SURVİVOR 2018 ŞAMPİYONU BELLİ OLDU!

Finale kalan Adem Kılıçcı ile Nagihan Karadere arasından en fazla SMS oyu alan kişi belli oldu. Survivor 2018 şampiyonluğunu Adem Kılıçcı göğüsledi.

Survivorda kim kazandı Survivor 2018 şampiyonu o isim oldu...

Survivorda kim kazandı Survivor 2018 şampiyonu o isim oldu...

İŞTE O ANLAR...

ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

1986 yılında Ağrı'da dünyaya gelen Adem Kılıçcı'nın Türkiye'ye Kafkasya'dan göç etmiş Karapapak Türkleri'nden olduğu biliniyor. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesi olan Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. 2008 yılında yapılan Yaz Olimpiyatları çerçevesinde de 69 kiloda mücadele ettiği İngiliz rakibi Billy Joe Sanders’e 14-3 skor ile yenildi. İngiliz boksör ile yaptığı mücadeleden yenilgi ile ayrılınca Adem Kılıççı, 2008 yılı Yaz Olimpiyatları’na da veda etti.

Haberin Devamı

İtalya’nın Pascara kentinde, 2009 yılında gerçekleştirilmiş olan Akdeniz Oyunları’na da katılan Adem Kılıççı, yarışmalardaki üstün performansı sayesinde Akdeniz Oyunları’ndan gümüş madalya alarak ayrıldı. 2011 yılında Ankara’da gerçekleştirilen Büyükler Avrupa Şampiyonası’na da katılan başarılı boksör buradan da gümüş madalya alarak ayrıldı.

SURVİVOR FİNAL OYLAMASINA DEVAM EDECEK OLAN 2 İSİM KİM OLDU?

Finale devam edecek ilk isim Anıl, ikinci isim Adem, üçüncü ise Nagihan oldu. Böylelikle Hilmi Cem hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Diğer oylamada ise bir kişi daha hayallerine veda etmek zorunda kaldı. O isim de Anıl oldu. Şimdi ise Nagihan ve Adem şampiyon olmak için yeni SMS sonuçlarını bekliyor.

SURVİVOR'DA FİNALİSTLERİ KİMLERDİ?

Survivor'da dörtli finale kalan isimler belli oldu! Dün akşam ekrana gelen Survivor'da dörtlü finale kalacak olan isimler Turabi, Adem, Damla ve Nagihan dörtlü finalde yarışabilmek için halk oylamasına çıktı. Survivor'da Acun Ilıcalı tarafından açıklanan finalistler Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Hilmicem ve Anıl Berk Baki'nin arrdından Survivor dörtlü finalde yarışacak olan iki isim Adem Kılıççı ve Nagihan Karadere oldu.