Gündem Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? - izle

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? - izle

12.03.2016 - 14:47 | Son Güncellenme:

Survivor'da ödül oyununda heyecan doruktaydı. TV 8'in ekranlara kilitleyen yarışma programı Survivor'da ödül oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Peki ödül neydi? İşte detaylar...

Survivorda ödül oyununu kim kazandı - izle

Survivor'da kıyasıya bir ödül oyunu oynandı. Ünlüler ve gönüllüler takımından birer yarışmacının engellerin üzerinden ve hendekten geçmesi sonrasında filenin üzerinden ve su dolu havuzdan geçerek iplerle yapılan köprüden geçtikten sonra aldıkları topu final masasına koydukları ve ikinci top için havuzdan tekrar parkura başladıkları yarışmada ikinci topuda final masasına getirerek final masasının kenarlarında yer alan bölmelere topu atmaya çalışan ve iki topuda diğer yarışmacıdan erken atan kişinin takımına bir sayı kazandırdığı oyununu 10 - 4 gönüllüler takımı kazandı ve ailelerinden gelen resimleri ve mesajları görme fırsatı yakaladılar.

Haberin Devamı

SURVİVOR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Survivor'da Yattara'dan Gösteri

Ödül oyununda maç yapmaları istenen yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Ünlüler takımında eski futbolcu Yattara'nın bulunması ise ünlüler takımının 1-0 önde başlamasını sağladı.

Yattara sahada bulunduğu dakikalarda rakip yarışmacılara zor anlar yaşattı. Attığı çalımlarla rakiplerini yerden kaldırmayan Yattara, futboldan kopmadığını gözler önüne serdi.

Yattara'nın rakibi İbrahim'in sürekli kuma yatması diğer yarışmacıları güldürdü.Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor 2016'nın 21. bölümü dün akşam TV8 ekranlarında yayınlandı. Survivor 2016 son bölümde ünlüler ve gönüllüer tavuk ödülü için futbol arenasına çıktılar. Kıyasıya geçen oyunda ödülü ünlüler 10 – 7'lik skorla kazandı.

Survivor'da Yılmaz Morgül'den Efecan'a Ayar

Haberin Devamı

Survivor ünlülerde yarışan Yılmaz Morgül plaj futbolu oyunu sırasında gönüllülerden Efecan ile karşı karşıya geldi.

Yılmaz Morgül kimdir Survivor'da Efecan'a fena ayar verdi. Survivor ünlülerde yarışan adanın en renkli isimlerinden biri olan Yılmaz Morgül SMS oylaması sonucu 3. oldu. Ödğl oyunu için kıyasıya yarışırken Efecan ile karşı karşıya kalan Yılmaz Morgül, 'Oynama! Sadece oyun oyna' diyerek Efecan'a yüklendi.

SURVİVOR 2016 22. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLA

SURVİVOR EFECAN DİANZENZA KİMDİR

Survivor'da her geçen gün performansını arttıran Efecan Dianzenza'nın rap şarkısı bile var. İnstagram hesabında rap şarkısını paylaşan Efecan Dianzenza'nın videosu beğeni ve yorum yağmuruna tutulmuş.Efecan Dianzenza kadar sevgilisi de merak konusu oldu. Duygu Çavdar ile birlikte olan Survivor Efecan sık sık onunla onan fotoğraflarını paylaşmış.