Gündem Survivor'da ortalık karıştı! Hikmet ve Yusuf arasında büyük kavga

Survivor'da ortalık karıştı! Hikmet ve Yusuf arasında büyük kavga

23.04.2019 - 08:32 | Son Güncellenme:

Survivor 54. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde ortalık karışıyor. Oyun esnasında Hikmet ve Yusuf arasındaki tansiyonun yükselmesi sonucunda Acun Ilıcalı bir karar vermek zorunda kalacak. Hikmet ve Yusuf diskalifiye mi olacak merak konusu. İşte Survivor yeni bölüm fragmanı.

Survivorda ortalık karıştı Hikmet ve Yusuf arasında büyük kavga

Survivor Türkiye Yunanistan hız kesmeden devam ediyor. Heyecan dolu yarışmaların olduğu Survivor'da birleşme partisinin ardından ilk yarışlar oynandı. Bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Survivor'da neler olacak?

Haberin Devamı

SURVİVOR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Oyun esnasında sinirler geriliyor. Ödül oyununda Hikmet ve Yusuf arasında oynanan oyunun sonunda Hikmet'in oyunu alması ve 'Hiçbir başarı tesadüf değildir' demesinin ardından Yusuf sinirlerine hakim olamıyor ve halkayı Hikmet'in boynuna geçirmek için atıyor. Hikmet'in halkayı Yusuf'a fırlatmasının ardından tansiyon yükseliyor ve yarışmacılar ikiliyi ayırmaya çalışıyor.

Acun Ilıcalı Yusuf ve Hikmet'i oyundan ayrılması konusunda uyarıyor ve ikisi hakkında da karar verileceğini açıklıyor. Hikmet ve Yusuf'a ne olacak? Tüm soruların yanıtı bu akşam 20.00'de Survivor'da...

SURVİVOR 54. BÖLÜM FRAGMANI