Gündem Survivor'da Türk yarışmacılardan kural ihlali! Acun Ilıcalı böyle uyardı...

Survivor'da Türk yarışmacılardan kural ihlali! Acun Ilıcalı böyle uyardı...

10.04.2019 - 07:33 | Son Güncellenme:

Survivor'da kim elendi? Melisa ve Sude'nin eleme potasında olduğu konseyde kritik anlar yaşandı. Acun Ilıcalı, Türk yarışmacılarından kural ihlali yapanların ismini açıkladı ve 'Yaptırım uygulayacağız' dedi. Peki Survivor'da dün akşam kim elendi? Arabanın sahibi kim oldu?

Survivorda Türk yarışmacılardan kural ihlali Acun Ilıcalı böyle uyardı...

Survivor Türkiye Yunanistan 2019 tüm hızıyla devam ediyor. Dün akşam toplanan konseyde bir kişi daha yarışmaya veda etti. Eleme potasında olan isimler Siyah takımdan Melisa ve Sude'ydi.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Siyah ve Beyaz takım arasında yapılan yarışmayı Beyaz takımın kazanmasının ardından eleme potasına çıkan isimler Sude ve Melisa olmuştu. Oylama sonucuna göre yarışmaya veda eden isim Melisa oldu.

SURVİVOR MELİSA EMİRBAYER KİMDİR?

2 Kasım 1995 İzmir doğumlu Melisa Emirbayer, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Yüzme Antrenörlüğü bölümü son sınıf öğrencisi. 2002 senesinde ailesinin yönlendirmesi ve hiperaktifliği sonucu yüzme sporu ile tanıştı. Fatih Koleji Spor Kulübü’nde yüzmeye başladıktan sonra ilk önce Galatasaray Spor Kulübü’ne, 5 yıl sonra da Fenerbahçe Spor Kulübü’ne transfer oldu.

Bu kulüpte branşı olan kurbağa stilinde her kategoride birçok Türkiye şampiyonlukları oldu. 200 metre kurbağa branşında Türkiye rekoru kırıp milli takıma adım attı. 2009 senesinde başlayan milli takım serüveni ile birlikte birçok organizasyonda başarılar elde etti. Kariyerini 2018 yılında noktaladı ve Göztepe Spor Kulübü yüzme şubesinde antrenörlük yaptı.

Haberin Devamı

Survivorda Türk yarışmacılardan kural ihlali Acun Ilıcalı böyle uyardı...

ACUN ILICALI O YARIŞMACILARI UYARDI!

9 Nisan akşamı yapılan konseyde Acun Ilıcalı kritik açıklamalarda bulundu. İşte o konuşma:

Ufak bir açıklama yapmam gerekiyor. Zaten o arkadaşlar kendilerini biliyor. Bilmeyenler var. Türk arkadaşlarımızın bazıları iletişim konusunda kural ihlali yaptığını tespit ettik. Dominikli bir kaptan vasıtasıyla küçük de olsa iletişim ihlali var. Sevdiklerine mesaj yollayan, merak etmeyin ve devamında bazı mesajlar yollayan yarışmacılar var. Onlarla ilgili yaptırım uygulamak zorundayız. Bu arkadaşlarımız bizim tespitlerimize göre Yusuf, Okay, Büşra ve Melisa. Ödüllerden yararlanma konusunda yaptırım uygulanmaya başladı. Sayılarını daha sonra söyleyeceğiz.

ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da bir araba ödülü daha... Siyah ve Beyaz takımlarının yeni haliyle ilk kez karşı karşıya geldiği oyunu Beyaz takım 10-9 skoruyla kazanmayı başardı.

Beyaz takım yarışmacıları arasında oynanan siyah beyaz oyununda ise kazanan isim Kyriakos oldu.

SURVİVOR 45. BÖLÜM FRAGMANI