Gündem Taksinin açılan kapısına çarpan muhabirden kahreden haber

Taksinin açılan kapısına çarpan muhabirden kahreden haber

13.09.2023 - 12:17 | Son Güncellenme:

Edirne'de yerel bir gazetenin muhabiri Berk Söylemez, bisikletle giderken, taksi şoförünün inmek için açtığı kapıya çarptı. Söylemez 16 gündür sürdürdüğü yaşam savaşını kaybetti.

Taksinin açılan kapısına çarpan muhabirden kahreden haber

Edirne'de bisikletiyle giderken, şoförünün inmek için açtığı taksinin kapısına çarpan yerel bir gazetenin muhabiri Berk Söylemez (36), tedavi gördüğü hastanede, 16 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Haberin Devamı

Kaza, 27 Ağustos’ta Fatih Mahallesi Tahsin Şıpka Caddesi’nde meydana geldi. Edirne Haber Gazetesi muhabiri Berk Söylemez, bisikletle giderken, taksi şoförünün inmek için açtığı kapıya çarptı. Yaralanan Söylemez, çağırılan sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kafatasında kırıklar oluşan ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen Söylemez, buradan da ambulansla İstanbul Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yoğun bakıma alınan Söylemez, yaklaşık 2 haftalık yaşam savaşını kaybetti. Vefatı basın camiasında üzüntü yaratan Söylemez yarın, öğle namazının ardından kent merkezindeki Eski Cami'de kılınacak namaz sonrası toprağa verilecek.

Haberin Devamı

TAKSİ ŞOFÖRÜ GÖZALTINDA

Bu arada, olay sonrası ifadesi alınıp serbest bırakılan, taksi şoförünün, Söylemez'in yaşamını yitirmesinin ardından yeniden gözaltına alındığı bildirildi.