Gündem Taner Ölmez kimdir?

Taner Ölmez kimdir?

06.06.2015 - 10:22 | Son Güncellenme:

Taner Ölmez Medcezir'de canlandırdığı Mert karakteri ile büyük bir çıkış yaptı. Peki Taner Ölmez kimdir? Birçok dizi ve filmde yer alan genç oyuncu dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. İşte Taner Ölmez ile ilgili merak ettikleriniz..

Taner Ölmez kimdir

Taner Ölmez 9 Ağustos 1986 yılında İstanbul da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde öğrenci olan Taner Ölmez birçok dizi ve reklam filminde rol almıştır.

Haberin Devamı

Genç oyuncu İstanbul’un Altınları dizisindeki performansı ile dikkat çekmiştir. Kapalı Çarşı , Kül ve Ateş ve Tatar Ramazan dizilerinde de rol alan Taner Ölmez’in geniş kitleler tarafından tanınması ise Kayıp Şehir dizisi ile olmuştur.

1,75 cm boyunda ve 65 kilo ağırlığında olan başarılı oyuncu Taner Ölmez oyunculuğun yanı sıra Ülker Albeni, Ülker Sunny, Piyale Pigafest reklamlarında da oynamıştır. Star Tv ’de yayınlanan ve dünyaca ünlü The O.C.dizisinin uyarlaması olan Medcezir (Dizi)'de Mert Serez karakterini canlandırmaktadır.

Aynı zamanda 2014 yılında Katil Joe tiyatro oyununda gösterdiği başarıyla Afife Jale Tiyatro Ödülü'ne layık görülmüştür.

Rol aldığı diziler

2014 Medcezir -Mert Asım Serez

Haberin Devamı

2013 Tatar Ramazan -Çoban Ahmet

2013 Çıplak Gerçek -Hazal'ın sevgilisi

2012 Kayıp Şehir- Sadık

2011 İstanbul'un Altınları -Mustafa

2009 Kül ve Ateş -Hayati

2009 Kapalı Çarşı- Gıyabettin