Gündem Tatlı İntikam 18. yeni bölüm fragmanında büyük heyecan!

Tatlı İntikam 18. yeni bölüm fragmanında büyük heyecan!

05.08.2016 - 09:49 | Son Güncellenme:

Tatlı İntikam 18. yeni bölüm fragmanı izleyenleri ekrana kilitliyor. Kanal D'nin sevilen dizisi Tatlı İntikam 18. yeni bölüm fragmanında Pelin'in dikkatinden kaçmayan bir detay, Rüzgar'dan şüphelenmesine neden oluyor. Tatlı İntikam 18. yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar haberimizde...

Tatlı İntikam 18. yeni bölüm fragmanında büyük heyecan

Tatlı İntikam reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan 18. bölüm fragmanları yayınlanan Tatlı İntikam izleyicileri yine ekrana kilitleyecek. Tatlı İntikam son yayınlanan 18. bölüm fragmanı ve ayrıntılarıyla haberimizde...

Haberin Devamı

Tatlı İntikam, başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın paylaştıkları Kanal D'nin 2016 yapımı romantik dizisidir. Tatlı İntikam yeni bölümü ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Bu hafta 18. bölüm ekrana gelecek.

TATLI İNTİKAM YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Tatlı İntikam yeni bölümünde Pelin'in dikkatinden kaçmayan bir detay, Rüzgar'dan şüphelenmesine neden oluyor. Peki Pelin, kendini kaçıran kişinin kim olduğunu öğrenecek mi? soruları Tatlı İntikam 18. yeni bölümünde yanıt bulacak.

Tatlı İntikam son bölümünde, Pelin’i kim, neden kaçırmıştı?

Pelin kim olduğu bilinmeyen birtakım adamlar tarafından kaçırılır. Sinan evinin kapısına kadar bıraktığı Pelin’in kayıp olduğunu öğrendiğinde deliye döner. Rıza ile hareket edip Pelin’i aramaya başlar. Pelin’i kim neden kaçırmıştır? Rıza’nın ihaleye girmesini istemeyen adamlar mı? Pelin’e öfkesi olan Ceyda mı? Yoksa Sinan’a takıntılı hasta aşık olan Rüzgar mı?

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM 18. BÖLÜM 1.FRAGMANI

TATLI İNTİKAM 18. BÖLÜM 2.FRAGMANI

TATLI İNTİKAM DİZİ KONUSU:

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir. Ancak müstakbel damat, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir. Ardından, görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebini, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Her şey Pelin’in bu ahın peşine düşmesiyle başlar…

TATLI İNTİKAM OYUNCULARI

Leyla Lydia Tuğutlu Pelin 1- Zengin ve havalı bir kızdır. Diyetisyendir. Tolga'nın onu düğün günü terk etmesinin sebebini geçmişte Tankut'a kötü davranmış olmasıyla ilişkilendirmektedir.
Furkan Andıç Sinan Tankut 1- Yalnız yaşamaktadır.Geçmişte Pelin yüzünden Tıp Fakültesi'ni bırakarak aşçılık yapmaya başlamıştır.
Can Nergis Tolga 1-13 Pelin'i düğün günü terk eden damattır.
Zeyno Günenç Süheyla 1- Pelin'in annesi. Süheyla saf güzelliği ve oyunculuğu ile dizinin ilk bölümlerinde izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı. İzleyenlerin direk olarak Çocuklar Duyması dizi ile özdeşleştireceği Süheyla, Çocuklar Duymasında Gönül karakterini oynamaktaydı.
Ayşenil Şamlıoğlu Meliha 1- Sinan'ın annesi.
Barış Gönenen Serkan 1- Sinan'ın lokantada çalışanıdır.
Kerem Atabeyoğlu Rıza 1- Pelin'in babası.