Gündem Tatlı İntikam 23. yeni bölüm fragmanı nefes kesiyor

Tatlı İntikam 23. yeni bölüm fragmanı nefes kesiyor

17.09.2016 - 15:07 | Son Güncellenme:

Tatlı İntikam 23. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı. Cumartesi akşamları ekrana gelen sempatik dizi Tatlı İntikam'da bu hafta Sinan'ın işyeri'nin yanması Sinan'ı zor durumda bırakacak. İzleyenleri ekrana kilitleyen Tatlı İntikam 23. bölüm fragmanı ve merak edilen detaylar haberimizde...

Tatlı İntikam 23. yeni bölüm fragmanı nefes kesiyor

Tatlı İntikam dizisi yoluna dolu dizgin devam ediyor. 22. son bölümü yayınlanan Tatlı İntikam dizisinin başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç rol alıyor. Son bölümde Pelin’le kavga eden Rüzgar ortadan kayboluyor. Tatlı İntikam son bölüm ve detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Pelin’le büyük bir kavga eden Rüzgar ortadan kaybolur. Pelin, kendisini kaçıranın Rüzgar olduğundan emindir. Sinan ise, sonuna kadar Rüzgar’ın suçsuzluğuna inanmaktadır. İkili bu konuda gerilirken Başak da düğün planları yapmaktadır. Başak’ın düğünü, Pelin ve Sinan’ı yan yana getirmeye yetecek midir? Gerçekte Pelin’i kaçıran Rüzgar mıdır? Soruların cevapları bir bir ortaya çıkarken ikili yeni bir haberle sarsılır.

TATLI İNTİKAM 23.BÖLÜM FRAGMANI



TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sinan, öğrendiği gerçekle yıkılır. Evlenmek istediği kadın ve en yakın arkadaşı arkasından ona oyun oynamışlardır. Sinan, Bülent ve Pelin’e çok öfkelenir, onlarla görüşmek istemez.

Haberin Devamı

Pelin ve Bülent başlarda kendilerini affettirmek için ellerinden geleni yaparlar. Sinan’ın onlara kıyamayacağını düşünürler. Ama bekledikleri gibi olmaz. Acaba Sinan, Bülent’i ve Pelin’i affedecek midir? Sinan ve Pelin’in arasının gergin olmasından faydalanan Rüzgar amaçlarına ulaşabilecek midir?