Gündem Tatlı İntikam 24. bölümde Sinan ve Pelin için yeni bir dönem başlıyor!

Tatlı İntikam 24. bölümde Sinan ve Pelin için yeni bir dönem başlıyor!

29.09.2016 - 07:29 | Son Güncellenme:

Tatlı İntikam yayınlanan son bölümü ile izleyicilere heyecan dolu dakikalar yaşattı. 24. yeni bölüm fragmanı yayınlanan Tatlı intikam'ın yeni bölümü oldukça merak konusu. Yayınlanan fragmanda Sinan ve Pelin'in hikayesi yeniden başlıyor. Nefes kesen yeni bölümü ile Tatlı İntikam Cumartesi akşamı ekrana gelecek.

Tatlı İntikam 24. bölümde Sinan ve Pelin için yeni bir dönem başlıyor

Tatlı İntikam 24. yeni bölüm fragmanı yayında! Yapımcılığını D Productions’un yaptığı, başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Zeyno Gönenç, Ayşenil Şamlıoğlu, Hazal Türesan, Bülent Seyran ve Kerem Atabeyoğlu yer aldığı dizinin yeni bölümü için heyecan dorukta. Tatlı İntikam, yeni hikayelerle Cumartesi akşamı 20.00'de Kanal D'de!

TATLI İNTİKAM 24. BÖLÜM FRAGMANI

"Ne kadar uzağa gidersen git, aşka tekrar döneceksin."



TATLI İNTİKAM 23. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Tatlı İntikam 23. Bölüm'de; Filiya’da Ceyda’nın çıkardığı yangın, Sinan ve Pelin’i alt üst eder! Pelin, başlarında bir uğursuzluk dolaştığını düşünmeye başlar. Filiya’da Ceyda’nın çıkardığı yangın, Sinan ve Pelin’i alt üst eder. Sinan’la birliktelikleri bugüne kadar felaketten başka bir şey getirmemiştir.

Zaten aileleri de birlikte olmalarından mutsuzdur. Bu yüzden Pelin’in aklı Sinan’la evlenme konusunda karışır. Sinan ise, Filiya’nın şokunu atlatamamışken Pelin’in kapıldığı umutsuzlukla tam anlamıyla sarsılır. Şimdi, Sinan’ı zorlu bir sınav beklemektedir. Sinan, Filiya’yı eski günlere döndürebilecek midir? Peki, bütün bunlar yaşanırken Rüzgar boş mu duracak, yoksa son kozunu oynayacak mıdır?

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM GENEL HİKAYE

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir. Ancak müstakbel damat Tolga, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir. Bütün bu olanların ardından görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebinin, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Her şey, Pelin’in bu ahın peşine düşmesiyle başlar…

Bir anda geçmişini sorgulamaya başlayan genç kızın karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar. Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan ve aşağılanan Tankut, yaşadıkları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını değiştirmiştir. Yurt dışına gidip uzun yıllar orada yaşayan ve aşçı olan Tankut, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Pelin ise Tankut’u bulup ondan özür dileyeceğini ve peşindeki bu kara büyüden kurtulacağını düşünmektedir. Ancak, işler Pelin’in sandığı kadar kolay olmayacaktır çünkü Tankut hiç de onun bıraktığı Tankut değildir. Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir.

KÜNYE
Yapım : D Yapım
Yapımcı : Ayşe E. Durmaz
Drama Koordinatörü : Emel Sakarya Aksoy
Uygulayıcı Yapımcı : Ebru Sakal
Yönetmen : Barış Erçetin
Senaryo : Pınar Ordu, İlker Arslan
Görüntü Yönetmeni : Barış Işık
Sanat Yönetmeni : Aynur Topalak
Jenerik Müziği : Güliz Ayla
Müzik : Alp Yenier

OYUNCULAR: Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin), Furkan Andıç (Sinan), Büşra Develi (Rüzgar), Zeyno Günenç (Süheyla), Ayşenil Şamlıoğlu (Meliha), Kerem Atabeyoğlu (Rıza), Hazal Türesan (Başak), Cemre Gümeli (Simay), Çağrı Çıtanak (Bülent), Seren Deniz Yalçın (Ceyda), Bülent Seyran (Necip), Elif Çakman (Havva), Emre Taşkıran (Hakan), Gürsu Gür (Zübeyir), Barış Gönenen (Serkan)