Gündem Tatlı İntikam 26. bölüm fragmanında heyecan dorukta!

Tatlı İntikam 26. bölüm fragmanında heyecan dorukta!

13.10.2016 - 09:43 | Son Güncellenme:

Kanl D ekranında yayınlanan fenomen dizi Tatlı İntikam 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Tatlı İntikam dizisinde bu hafta Sinan ve Barış arasında yaşanan rekabet damga vuracak. Tatlı İntikam 26. yeni bölüm fragmanı ile yarın akşam ekrana gelecek.

Tatlı İntikam 26. bölüm fragmanında heyecan dorukta

Yapımcılığını D yapım'ın üstlendiği Tatlı İntikam dizisinin başrollerinde Furkan Andıç, Leyla Lydia Tuğutlu, Zeyno Günenç, İlker Kızmaz yer alıyor. Tatlı İntikam 26. yeni bölüm fragmanlarında Sinan ve Barış arasında yeni bir savaş başlıyor. Pelin ise Sinan karşısında yaptığı konuşma ile Sinan'ı derinden yaralıyor. Tatlı İntikam 26. yeni bölüm fragmanı ile Cumartesi ekrana geliyor.

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM 26. BÖLÜM FRAGMANI

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜM ÖZETİ

PELİN’İN DUYGULARI KARMAKARIŞIK OLUYOR…

Sinan’dan hesap sormak isteyen Pelin, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Sinan, Pelin’in içine gömdüğü ne kadar duygu varsa ortaya çıksın diye zorlar. Sinan’a duyduğu öfkeyle deliye dönen Pelin, güveni bulduğu Barış’a daha büyük adımlarla yaklaşır. Barış ise Sinan’ı hayatlarından çıkarmak için çok büyük bir teklif hazırlar. Diğer yandan da vereceği büyük davetle Pelin’le yaşadığı ilişkiyi herkese duyurmayı planlar.

Pelin gerçekten başka biriyle olmaya hazır mıdır? Peki Sinan Pelin’in bir başkasına gidişine göz yumacak mı? Yeni teklif Sinan’ı Filiya’dan vazgeçirmeye yetecek midir?

TATLI İNTİKAM 26. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM GENEL HİKAYE

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir. Ancak müstakbel damat Tolga, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir. Bütün bu olanların ardından görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebinin, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Her şey, Pelin’in bu ahın peşine düşmesiyle başlar…

Bir anda geçmişini sorgulamaya başlayan genç kızın karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar. Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan ve aşağılanan Tankut, yaşadıkları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını değiştirmiştir. Yurt dışına gidip uzun yıllar orada yaşayan ve aşçı olan Tankut, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Pelin ise Tankut’u bulup ondan özür dileyeceğini ve peşindeki bu kara büyüden kurtulacağını düşünmektedir. Ancak, işler Pelin’in sandığı kadar kolay olmayacaktır çünkü Tankut hiç de onun bıraktığı Tankut değildir. Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir.