Gündem Tatlı İntikam 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Tatlı İntikam 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

05.11.2016 - 12:49 | Son Güncellenme:

Tatlı İntikam son yayınlanan bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Kanal D ekranlarında ilgi ile takip edilen Tatlı İntikam son bölümde Sinan, Barış'ın hamlesiyle hapse giriyor. Tek kurtuluş şansı Pelin olan Sinan zor durumda kalıyor. Peki nefesleri kesen dizi Tatlı İntikam 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Tatlı İntikam 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Sinan hapse düşüyor; Pelin ile yol ayrımına geliyor! Tatlı İntikam 29. Bölüm 5 Kasım Cumartesi akşamı saat 22.15'te Kanal D ekranında izleyenleri ile buluştu. Tatlı İntikam 29. son bölüm ardından 30. yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Tatlı İntikam 30. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇN TIKLAYIN

Sinan, Barış’ın mekanına motosikletiyle girince işler ciddileşmeye başlar. Artık ne Barış duracak, ne de Sinan geri adım atacaktır. Sinan’ı kurtaracak tek şey ise, Pelin’in ifadesidir. Pelin, ifadesine gerek kalmadan Sinan’ın bu işi halletmesini ister.

Ancak, beklenmedik gelişmelerle Sinan ve Pelin hem kendilerini, hem de aşklarını sınayacakları büyük bir sınavdan geçerler. Tüm bu olanlardan sonra Pelin ne yapacak, Sinan’ı kurtarabilmek için Barış’ın karşısında durabilecek midir?

TATLI İNTİKAM 29. BÖLÜM FRAGMANI

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Pelin, Sinan’ın bir kızla öpüştüğünü görünce alt üst olur. Belli etmek istemese de kıskanır. Sinan’ın açıklamasını dinlemez bile, kendisini gerçekten unuttuğunu düşünür. Diğer yandan, bir takım karanlık adamlar Filiya’nın etrafında dolaşmaya başlar.

Haberin Devamı

Pelin, son derece tedirgin olur. Sinan ise, uzun zamandır görmediği gizli dostuyla tekrar bir araya gelir. Barış da boş durmaz. Sinan’ın bulaştığı kötü bir şeyler olduğundan emindir. Onları ortaya çıkartmak için var gücüyle uğraşır.