Gündem Tatlı İntikam 30. bölümde Pelin, Sinan'ı kurtarabilecek mi?

Tatlı İntikam 30. bölümde Pelin, Sinan'ı kurtarabilecek mi?

07.11.2016 - 12:15 | Son Güncellenme:

Tatlı İntikam 30. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının beğeniyle takip edilen dizisi 30. bölümde Sinan'ın hapisten çıkması için tek kurtuluş yolu Pelin olarak gözüküyor. Tatlı İntikam her Cumartesi saat 20:00'de izleyici ile buluşuyor...

Tatlı İntikam 30. bölümde Pelin, Sinanı kurtarabilecek mi

Romantik komedi dizisi Tatlı İntikam yeni bölümü için heyecan dorukta. Son bölümü ile geçtiğimiz Cumartesi ekrana gelen Tatlı İntikam dizisi izleyiciyi yine ekrana kilitedi. Merakla beklenen Tatlı İntikam 30. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizide, Hapishane giren Sinan'ın nasıl kurtulacağı merak konusu olmuştu. Pelin’in ifadesi Sinan’ı kurtarabilecektir. Ama Pelin ifadeye gerek kalmadan Sinan’ın bu işten kurtulmasını talep eder. İşte Tatlı İntikam dizisi son bölümde yaşananlar...

Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, İlker Kızmaz, Zeyno Günenç, Ayşenil Şamlıoğlu ve Kerem Atabeyoğlu gibi oyuncuların paylaştığı Tatlı İntikam 30. yeni bölümü ile 12 Kasım 2016 Cumartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D'de.

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM 29. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Sinan, Barış’ın mekanına motosikletiyle girince işler ciddileşmeye başlar. Artık ne Barış duracak, ne de Sinan geri adım atacaktır. Sinan’ı kurtaracak tek şey ise, Pelin’in ifadesidir. Pelin, ifadesine gerek kalmadan Sinan’ın bu işi halletmesini ister.

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ancak, beklenmedik gelişmelerle Sinan ve Pelin hem kendilerini, hem de aşklarını sınayacakları büyük bir sınavdan geçerler. Tüm bu olanlardan sonra Pelin ne yapacak, Sinan’ı kurtarabilmek için Barış’ın karşısında durabilecek midir?