Gündem Tatlı İntikam finalinde neler yaşandı? İşte veda bölümü...

Tatlı İntikam finalinde neler yaşandı? İşte veda bölümü...

13.11.2016 - 13:32 | Son Güncellenme:

Tatlı İntikam enfes bir final bölümü ile ekrana geldi. Takipçilerini final yaparak üzen Tatlı İntikam soluk soluğa izlenen bir final bölümüne imza attı. Peki Sinan ile Pelin'in aşkı finalde nasıl sonuçlandı. Tatlı İntikam final bölümüne dair tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

Tatlı İntikam finalinde neler yaşandı İşte veda bölümü...

Tatlı İntikam' dizisi, 26 Mart 2016 tarihinde ekran macerasına başlamış ve ilk zamanlarda reytinglerde önemli bir başarı yakalamıştı. Romantik komedi türündeki dizi sosyal medyada da büyük ilgi görümüştü. Son dönemde reytinglerde bir türlü istediği sıçramayı yapamayan ve popülaritesini kaybeden dizi, final kararı aldı.

Haberin Devamı

Kanal D'nin geçtiğimiz mart ayında ekranlara taşıdığı 'Tatlı İntikam' dizisi ile ilgili hayranlarını üzecek bir karar alındı. Tatlı İntikam bu akşam final yaptı.. Dizide, Sinan, Pelin’i kaybetmeye niyeti yoktur. Barış ise çiftin ayrılığı için türlü türlü oyunlar yapmaya devam eder. Ayşe Durmaz'ın yapımını üstlendiği ve başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın yer aldığı Tatlı İntikam 12 Kasım Cumartesi yayınlanan final bölümü ile ekranlara veda etti.

TATLI İNTİKAM FİNAL BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TATLI İNTİKAM 30. BÖLÜM FRAGMANI

[[Video_oNkNxsSMZmZv]

TATLI İNTİKAM 30. BÖLÜM ÖZETİ

Pelin, Barış’ın yaptığı evlilik teklifi karşısında şaşkındır. Aklı ve mantığı arasındaki seçimin sonuna gelmiştir. Bu teklif, Sinan’ı altüst eder. Pelin’i kaybetmeye niyeti yoktur. Onu kazanmak için elinden geleni yapacaktır.

Haberin Devamı

Tatlı İntikam finalinde neler yaşandı İşte veda bölümü...

Diğer yandan Barış, Sinan’ı Pelin’in hayatından çıkartmak için uğraşmaya devam eder. Duygu da, Sinan’la görüşebilmek için fırsat kollar. Türlü oyunlar, yanlış anlaşılmalar ve büyük kırgınlıklara rağmen Pelin ve Sinan kavuşabilecek mi? Kader oyununda aşk galip gelecek mi? Acı ayrılıkta “tatlı” son mümkün mü?